Ezzel fordulhatok hormonkezeléshez, illetve ez lehet egy indok a dokinak hogy felkerestem? Többi lent.
Szóval 25 vagyok,177cm...átlagos alkat--- de nem vagyok magammal megelégedve azért mert nem érzem hogy teljesen végbement volna nálam a pubertás kor és ez jellemzi az egész személyiségemet. Ahogy elnézem a régi osztálytársaimat,mindannyian felnőtt emberek,külsőre is annyit változtak hogy alig ismerem fel őket. Engem viszont mindenki ugyanúgy 16-17 évesnek néz,és sehol nem vesznek komolyan. Munkahelyen is sokszor kölyöknek,kis srácnak szólítanak mert annyira kölyök képem van. Az arcomról még annyit hogy szakállt sem tudok növeszteni, egyszerűen nem nő és így sem tudok kicsit öregíteni. Nincs meg az a férfias külsőm sem amit szeretnék. Ami a belsőmet illeti,én valahol még mindig 17-18 évesnek érzem magam,és úgyérzem hogy ez nemváltozik. Az az érzésem hogy nálam nem úgy zajlott le a felnőtté válás mint ahogy az szokott lenni másoknál. Utána olvasgattam és ahogy kivettem a szövegből ez így nem oké.
"A késői fizikai fejlődéshez gyakran az érzelmi érés késése társul. Ez komoly szociális és pszichológiai problémákat okoz az olyan gyerek számára, aki a serdülőkor küszöbén kisebb, fizikailag kevésbé fejlett és kevésbé magabiztos, mint kortársai."
Nekem nagyon rossz iskolai múltam van amire nemszívesen gondolok vissza ,és tudom hogy ez nagyban befolyásolhatta ezt a dolgot. A psychologiai utat már bejártam, attól hogy begyógyszereztek különféle cuccokkal,semmi sem változott. Ezért gondoltam arra hogy utána kéne néznem a hormonális dolgoknak,mert ez elég sokat nyom mind a belső és külsőre.
Érdemes megpróbálni, de sajnos valószínűleg marad a magánorvos.
Nagyon drága, de ebben az országban csak azt látják el tb-re aki haldoklik.
Sajnos személyes tapasztalat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!