Az helyes, hogy az urológus, az alábbi indok miatt elküldött?
Figyelt kérdés
Olyan miatt mentem hogy amikor vizelek, olyan mintha elakadna a vizeletem, majd amikor újra elindítom, egy kicsit így fáj, de nem nagyon.
Jó, megnézi, és megállapítja hogy kis prosztata megnagyobbodás, meg a két PC-izmom össze van nőve vagy mi. Amivel a székletet, és a vizeletet tartom ugye vissza. Mondott meg egyéb dolgokat, de az nem lényeg sztem.
Önmagában a kisebb fájdalmon kívül nincs panaszom, de azt mondta nem műthető. Meg azt is mondta így viccesen, hogy sikeres leszek a nőknél. Nem akartam visszakérdezni hogy what? De miér mondta ezt?:D
2011. júl. 26. 18:43
1/2 A kérdező kommentje:
Mostmar tudom egyebkent mire jo a pc izom, es ha elelvezek, vissza is tudom tartani a spermat, meg sokaig merev a peniszem ez utan, de ez miert olyan nagy szam?
2011. júl. 26. 18:48
2/2 anonim válasza:
Kis prosztata megnagyobbodást nem szoktak műteni,mert amíg átfolyik aminek kell,addig nincs gond.Nagyobb a rizikója a műtétnek,mert lehet,hogy a heg nagyobb lesz mint a már meglévő megnagyobbodás.A PC-izmokkal meg jól jártál és ennyi,örülni kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!