Inkontinencia miatt érdemes körülmetélést végeztetni?
Figyelt kérdés
2009. júl. 24. 18:46
1/8 anonim válasza:
nem..helyette inkább a gátizom erősítést kellene előnybe helyezned..a körül metélés sztem csak a külső részre hat..az inkontinencia belül fejlődik ki..elsősorban a hólyag záródása veszít a rugalmasságából..asszem..
2/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat hogy nem fejtettem ki részletesen.
Fejlődési/születési rendellenességről van szó, a torna nem igazán segít.
Csak a higiéniai oldalára gondoltam, hogy könnyebben lehessen tisztán tartani, azaz a "gyűrt részben" ne legyen semmi nedvesség, ami később kellemetlen szagot okozhat.
2009. júl. 24. 22:36
4/8 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó!
Te aztán igazán nagy segítség vagy!
Olvastad egyáltalán a kommentet???
2009. aug. 3. 20:14
5/8 anonim válasza:
Utána olvastam a betegségednek. A körülmetélés valóban nem segít rajta, de az tény hogy higiénikusabb, a bőr alatt nem fog összegyűlni a vizelet.
6/8 anonim válasza:
Nekem is van inkotencia promlémám. Esze ágámba sincs körül metéltetnem. Inkább amikor tisztába rakom magamat, akkor a fitymán hátra húzom a bört és vízzel le öblítem és vissza húzom a bőrt
7/8 anonim válasza:
Mit csináltál kérdező?
Körülmetéltek?
8/8 anonim válasza:
Nem rólam volt szó, én nő vagyok.
Amúgy nem tudom, már nem vagyunk az illetővel olyan kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!