Visszalehet valahogy fordítani a körülmetélést?
az egészségügyi gondjaid a metéléssel megszüntek.Most nem tudom hány éves vagy,de az életben attól,hogy metélt a farkad,csak előnyöd fog származni.
-könnyebben tisztán tarthatod,nem büdösödik és néhány nagyon káros baktérium elkerüli.Ezek a baktériumok a felelősek leginkább a nők méhnyak rákjának a kialakulásában,ami a metélt férfiak asszonyainál igen kivételes,ritka betegség.
-a metélt férfiak makkja kevésbé érzékeny,ezért sokkal jobban,hosszabb ideig bírják a szexet és ezt a nők nagyon szeretik.A metélt férfiak a legjobb férfiak,a legjobb szeretők.A legtöbb nő arab férfit szeretne szeretőnek.
-a gyerekkorban történő metélés hatására a falszabadult makk nagyobb,vastagabb lesz,ami szintén a szeretkezésben előnyösebb.
Nekem is sok gondot okoz, én is vissza szeretném csinálni. Nézem, hogy milyen lehetőségek vannak, a plasztikai sebészek, akik eddig láttak, nem sok jóval kecsegtettek :(
Marad a nyújtás, de még nem tudom, hogy lenne szakszerű.
Nekem ronda foltos lett a makk, érdes, kérges, meg a vágás is ronda, meg a varratnyomok, ezért is szeretném, ha fedné a bőr a makkot. Legalább félig :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!