Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Körülmetélés után mi a teendő?...

Körülmetélés után mi a teendő? Így kell kinéznie?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy egészségügyi okokból tegnap körül lettem metélve. Elég érdekesen néz ki, meg van dagadva és alul a féknél még ilyen elhalt bőr vagy mi is van ami folyamatosan bomlik le. Ez normális? A másik két kérdésem pedig: Hogy ápoljam illetve tisztítsam?

(Mit ne mondjak jól fel lettem világosítva)

Köszönöm előre is a válaszokat :)

2009. júl. 24. 18:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

kielégítő választ az ápolással kapcsolatban itt sem fogsz kapni ugyanis nem átlagos dologról van szó h pl elvágtam az ujjam mivel ápoljam...

körzetihez menj el és elmondja mit hogyan én a helyedben ezt tenném, sokan írhatnak itt olyanokat h árthatsz a sebnek és később baj lehet belőle

2009. júl. 24. 18:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Még az is megoldás lehet, hogy felhívod a beavatkozást végző orvost és megkérdezed a teendőket. Egyébként ha rákeresel arra a kifejezésre, hogy körülmetélés utáni teendők, akkor számtalan oldal jön be ezzel kapcsolatban.
2009. júl. 24. 19:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :). Azt hiszem hétfőn irány a doki.
2009. júl. 24. 20:00
 4/4 anonim válasza:
100%

Szia!

Én is körül vagyok metélve, még annó 90-ben történt a dolog. Langyos kamilla teával áztasd, és mosogasd. Mivel a kamilla gyógynövény, így segít is ha be van gyulladva.

26/F

2009. júl. 25. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!