Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Aranyér! Mivel gyógyítható?

Kispál Gábor kérdése:

Aranyér! Mivel gyógyítható?

Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 11:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Menj el egy proktológushoz, lehetőleg maszekhoz!!!

Az aranyér nem fog magától elmúlni. Tapasztalatból beszélek.

Ne halogasd az orvost mert később csak rosszabb lesz. Ugye ezt meg nem akarod?

2012. aug. 23. 12:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Én annak idején maszekhoz mentem. Ha nagyon kicsi még, akkor lézerrel távolítják el. Nem vészes és gyors. Ha nagyobb akkor kapsz érzéstelenítőt és eltávolítja, így ettől sem kell tartanod.

Tapasztalat: fontos, hogy tartsd be a doki utasításait és ügyelj rá, hogy a székleted a műtét után ne legyen kemény.

2012. aug. 23. 12:52
 3/4 anonim válasza:
Mindenképpen menj el orvoshoz!Ha első stádiumban van akkor csak kenőcsöt ír fel.Ha vérzik és nem tudsz ülni akkor ott már elég nagy gondok vannak.
2012. aug. 23. 14:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha nagyon érzékeny,akkor ne engedd,hogy benyúljon!

Nekem volt olyan problémám,hogy óriási,kőkemény székletem volt,amit pokoli kínok közt szültem meg,azt követően viszont csak hason fekve tudtam létezni,hasam alá bepóckolva aludtam,hogy ne fájjon annyira.Egy-két héten belül rászántam magam az orvoshoz menetelre.Mondtam neki,hogy ne nyúljon be,mert rettenetesen fáj így is.Azt mondta nem fog,csak kapaszkodjak,szemrevételezi.Oké,semmi,aztán egyszer csak hopp! felnyúlt a végletekig lestrapált ánuszrózsámba,hogy összeestem és csak fetrengve üvöltöttem a földön.Kaptam egy injekciót és már toltak is a műtőbe.Hiába mondtam,hogy a szellentés is fáj és enni sem merek,csak táplálékkiegészítő porokat,hogy"kegyesen távozzon",csak felnyúlt.Ha a műtéttel megoldódott volna a kínom,akkor azt mondom oké,de így,hogy széklet érzékelési zavarom lett,így már elég gáz.

Szóval ha csak kicsit is szadistának látod fordulj sarkon és hagyd ott a francba.

2012. aug. 23. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!