A maszturbálástól el lehet kapni nemi betegségeket?
ugyanis elég gyakran szoktam maszturbálni (13 éves vagyok)
majdnem mineden nap és csak azért érdekelne...
már megint...neeeeeeeeeeeeeeeeee..
ugyan kitől kapnál betegséget, ha csak te vagy meg a kezed???moss kezet mielőtt elkezded,ugyan nem tudom, hogy fiú vagy e vagy lány, de kezet mosnod kell mindenképpen!így biztos nem lesz semmi bajod!
írd meg a nemedet, ha lány vagy, akkor azt is, hogy hogyan szoktad.További segítség válasz reményében később
:)
22l
Az illető fiú, mivel a Férfiak egészsége rovatban tette fel a kérdést. :)
A kérdezőnek: nem úton terjedő betegséget (szifilisz, tripper, HIV, kankó, stb.) természetesen nem kaphatsz el, de fontos, hogy mindig moss előtte kezet, hiszen piszkos kézzel bármilyen bakteriális/gombás/vírusos fertőzést vihetsz fel a farkadra! Tehát KÉZMOSÁS!
24/L
Édesem!
Ha előtte nem fogdostad a barátod kankós farkát, akkor nem sok esélyed van, hogy saját magad megfertőzd... :]
Szerintem neked fogalmad sincs arról, mit jelent a "maszturbálás", de akkor inkább mesekönyvet kéne olvasgatnod, ha már ennyire unatkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!