Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A maszturbálástól el lehet...

A maszturbálástól el lehet kapni nemi betegségeket?

Figyelt kérdés

ugyanis elég gyakran szoktam maszturbálni (13 éves vagyok)

majdnem mineden nap és csak azért érdekelne...

2009. júl. 23. 14:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

már megint...neeeeeeeeeeeeeeeeee..

ugyan kitől kapnál betegséget, ha csak te vagy meg a kezed???moss kezet mielőtt elkezded,ugyan nem tudom, hogy fiú vagy e vagy lány, de kezet mosnod kell mindenképpen!így biztos nem lesz semmi bajod!

írd meg a nemedet, ha lány vagy, akkor azt is, hogy hogyan szoktad.További segítség válasz reményében később

:)

22l

2009. júl. 23. 14:45
 2/11 anonim ***** válasza:
49%
Igen
2009. júl. 23. 14:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Az illető fiú, mivel a Férfiak egészsége rovatban tette fel a kérdést. :)

A kérdezőnek: nem úton terjedő betegséget (szifilisz, tripper, HIV, kankó, stb.) természetesen nem kaphatsz el, de fontos, hogy mindig moss előtte kezet, hiszen piszkos kézzel bármilyen bakteriális/gombás/vírusos fertőzést vihetsz fel a farkadra! Tehát KÉZMOSÁS!

24/L

2009. júl. 23. 14:50
 4/11 anonim ***** válasza:
90%
Egy elírás: "nemi úton terjedő..."
2009. júl. 23. 14:51
 5/11 anonim ***** válasza:
50%

Édesem!

Ha előtte nem fogdostad a barátod kankós farkát, akkor nem sok esélyed van, hogy saját magad megfertőzd... :]

Szerintem neked fogalmad sincs arról, mit jelent a "maszturbálás", de akkor inkább mesekönyvet kéne olvasgatnod, ha már ennyire unatkozol.

2009. júl. 23. 15:05
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A masztizástól izmosodni lehet. :-))))))
2009. júl. 23. 15:22
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
nemi betegséget szimpla maszturbálástól nem lehet kapni, viszont ahogy mindenki írta, egy gombás fertőzést egy piszkos kéztől, egy piszkos játékszertől lehet kapni. Ha figyelsz a higiéniára akkor semmi baj nem lehet
2009. júl. 23. 15:29
 8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2009. júl. 23. 16:00
 9/11 anonim ***** válasza:
nemi betegséget maszturbációval nem lehet elkapni,mielött maszturbálsz mos kezet
2009. júl. 25. 14:55
 10/11 anonim ***** válasza:
1. a férfiak egészsége címszó alatt valószínű hogy férfi a kérdőző. és szerintem nem lehet elkapni semmit, csak legyen mindig tiszta a kezed.
2009. aug. 2. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!