Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A férjem ma kapott egy levelet...

A férjem ma kapott egy levelet a tüdőgondozóból, én bontottam fel. Ő éppen dolgozik. Vissza hívták saját érdekében. Mi a baj? Ugye nincs baja?

Figyelt kérdés

Azóta csak sírok és nagyon ki vagyok pedig nem kéne mert 37 hetes terhes vagyok!

Ő nem is cigizik meg semmi ...

2009. júl. 22. 11:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, nehogy aggódj! :) Engem két éve visszahívtak a saját érdekemben, és kiderült, hogy valami homályos folt volt a felvételen. Újra megcsinálták, és azon már nem volt rajta. Bármi lehet, még az is, hogy nem sikerült a felvétel. Csak elég hülyén adják elő! :( Ne izgulj, biztosan nem lesz semmi. (bár én is szétizgultam magam akkor, de vaklárma volt). :))
2009. júl. 22. 11:14
 2/12 anonim ***** válasza:
Hú nem jól hangzik, de lehet hogy semmi komoly, föleg hogy nem dohányzik. Nyugodj meg kérlek a baba és saját magad érdekében!:( Ha gondolod írd meg mi volt a dokinál. Sok szerencsét Nektek!
2009. júl. 22. 11:15
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon valószínű, hogy elrontották a felvételt, homályos lett, ezért újat akarnak csinálni. Csak ugyanazt a sablonszöveget használják.
2009. júl. 22. 11:18
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi a nyugtató szavakat. Tényleg rémísztően írják:(! De egy hét múlva kell mennie pont mához! Meg sem merem mutatni a levelet! De remélem nektek van igazatok és vaklárma!
2009. júl. 22. 11:21
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Szerintem ha akkora baj lenne, akkor talán nem is időpontot adnának, hanem egy telefonszámot, hogy hívja fel őket, és akkor mielőbb mennie kéne. Szerintem nem lesz semmi gond, a szokásos sablon-visszahívót kaptátok, de azért a fene egye meg őket, miért nem tudnak kitalálni egy másabb szöveget, annak, akinek nem muszáj? (mint pld. nekem két éve).
2009. júl. 22. 11:25
 6/12 A kérdező kommentje:
Csak így legyen . Nagyon félek most.Most vagyunk életünk legboldogabb szakaszába a baba miatt..erre jön ez a rohadt levél..
2009. júl. 22. 11:36
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz semmi baj, meglátod! :) De ha gondolod, akkor hívd fel őket, és kérdezd meg, hogy nincs-e időpont hamarabbra, és akkor hamarabb meg tudnátok nyugodni. Tudom, mmilyen érzés lehet! A mi kislányunk is 8 hónapos, bátran mondhatom, hgoy életünk legszebb időszakát éljük, pedig mi már nagyon sok éves házasok vagyunk! :)

Sok boldogságot, és főleg sok egészséget kívánok Nektek, és azért majd írd meg mi lett, de én már előre sejtem, hogy semmi komoly nem lesz! :))

2009. júl. 22. 11:43
 8/12 A kérdező kommentje:

Ok megírom!! lehet az lesz hogy felhívjuk majd!!! Az lesz a legjobb! Nagyon remélem csak elcseszték a leletét!

Köszi a jókívánságot!!!:)

2009. júl. 22. 11:46
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is jött egyszer egy ilyen és kiderült, hogy a felvétel nem sikerült rossz lett a gép - és ujra kellett csináltatni, mert semmi nem volt a képen látható, csak egy üres film.

Ne idegeskedj..

2009. júl. 22. 13:23
 10/12 anonim ***** válasza:

bar en kulfoldon lakok de itt pl volt egy olyan eset hogy oszecsereltek valahogyan veletlenul ket ember tudoszuro leletet a nonek adtak azt hogy tudorakos a pasinak meg hogy semmi baja kozbe meg forditva volt a no toporzekolt szoszerint aztan nagy nyugisan egy par nap vagy pontosan nem tudom mennyi idon belul szoltak hogy sorry de oszecsereltek a nonek a kutyabaja nincsen, de nem ijjedj meg a ferjednel biztosan semmi gond nincsen, mert ha lenne akkor isten ne adja a legkozelebbi hozatartozojat hivnak fel,mint ahogyan a rokonomnal is volt hogy az anyjanak sajnos tudorakja volt es a fiat hivtak fel soot behivtak az eredmenyert is es oda adtak a fianak ez viszont pesten volt,nyugodj meg semmi problema nincsen!!csak ilyenkor az ember a legroszabra gondol de nem szabad meglatod minden okes lesz!

boldog babavarast !

2009. júl. 22. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!