Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan csökkentsem szexuális...

Hogyan csökkentsem szexuális étvágyam?

Figyelt kérdés
17 éves tanuló fiú vagyok, ilyen idős korban normális a szex utáni vágy. De ha lehet ilyet mondani nálam már kórosan sok is, párom részéről nincs semmiféle megvonás vagy elutasítás de a heti 3-4 szeretkezés után én még mindig kívánom őt, akár minden nap több alkalommal is. Hiába vagyok fiatal úgy gondolom ez akkor is több a kelletnél és tudom neki is kellemetlen,nem szeretném emiatt elveszíteni. Ha tudtok valamilyen szerről, teáról , módszerről vagy bármiről amivel tudnám csökkenteni a szex utáni vágyam és megoldás lenne a problémámra azt nagyon megköszönném!
2009. júl. 21. 23:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
én lány vagyok, és én is észrevettem a barátomon, hogy elég sokszor felizgul rám. van olyan hogy felkelek(ő már fent van) és már hopsz. áll is aminek kell. de én ennek csak örülök, legalább tudom, hogy tényleg szépnek, szexinek tart. :) tényleg önuralom kérdése.
2009. júl. 27. 12:25
 12/14 anonim ***** válasza:

sajnálom de ebben a korban ez teljesen normális.

szerintem az összes fiú ezzel kűzd.

2009. júl. 29. 14:19
 13/14 anonim válasza:
Menj el sportolni valamit, azzal elütöd az időt és a fölös energiádat is levezeted.
2009. aug. 20. 12:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Ne fél, nálunk csajoknál is van ilyen... :D
2009. aug. 24. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!