Körülmetélés után mennyi idő elteltével lehet medencébe fürdeni?
A varratoknak 10 nap után ki kellet volna esni!
Vagy szedd ki magadnak vagy menj vissza a dokihoz aki csinálta és szedesd ki! Egyébként nem nehéz kiszedni. Már biztosan meglazultak köröm ollóval vágd át a cérnát és húzd ki a görcsnél fogva. Vigyázz meg ne sértsd magad!
"A csajok a bőrös virslit szeretik."
Mert még nem próbálták a metéltet! De ha egyszer rákapnak az ízére akkor mehettek a bőrös virslitekkel a ...
09:38-es Én az előző vagyok! És mélységesen egyet érek veled!!!!
Nekem is fitymaszűkület miatt van körülmetélve!
Csak már ki vagyok a sok beszólás miatt: Ez zsidó szokás, meg hasonlók...
Aki nem tapasztalta meg mind a két állapotot mint Én. Ne mondjon véleményt róla!!!!!
Igenis sokkal jobb!!! Igenis jobb a szex így!!! A partnerem is jobban élvezi a szexet vele!!!
Csak ennyit a sok bakancsos Árpádsávos zászlót lengetőnek, ettől még én MAGYAR vagyok!!! Ja semmilyen zsidó nincs a családfámban. Rákóczi /1706/-ig vissza tudom vezetni a családfámat, úgyhogy senki ne jöjjön azzal, hogy idegen szívű vagyok, meg hasonlók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!