Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lézerrel való körülmetélés árai?

Lézerrel való körülmetélés árai?

Figyelt kérdés
Körülmetélésen kellene átesnem, de szeretném lézerrel megoldani, hogy gyorsabban gyógyulhasson, és egyéb. Beszéltem egy orvossal azt mondta, 100e-be kerül, valaki tud árban ennél talán olcsóbbat, vagy ez a reális? És esetleg valaki tud-e ajánlani valami jó dokit is?
2012. jún. 21. 22:57
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

Hali!

Ezt miért itt kérdezed? Miért nem keresel fel több orvost, ill. kérsz árajánlatot az egészről? Itt uis sztem a többség inkább a szikés, elektrokauteres módon esett át. (Legalábbis az eddigi hszsokból ez tükröződik ki.)

_ Am. miért (ill. mi miatt) kéne KM-en átesned? TKM-en vagy RKM-en kellene? (Teljes vagy Részleges KörülMetélés)

_ Te szeretnél KM-et vagy nem látsz/nem mondanak más megoldást?

_ Hány éves vagy és honnan írsz? (Ha már orvost keresel, akkor jó lenne tudni azt is, minek a közelében... :-T)

Üdv: EE

2012. jún. 22. 10:38
 2/3 A kérdező kommentje:

Azért, hátha van aki "tapasztalatból" tud ajánlani egy jó orvost, mivel végigtelefonálni az egész ország orvosait nem szeretném, inkább ahhoz mennék akiről valaki tud jót mondani, nyilván nem látok más kiutat, TKM muszáj, kell.

Kecskemét és környéke, Budapest is megfelelne. Árban is, hogy körülbelül valaki tudja mennyi a korrekt? A lényeg meg azon lenne, hogy gyorsan gyógyuljon, ezért lenne jó a lézeres, a többivel gondolom tovább tartana.

Kor 20

2012. jún. 22. 17:01
 3/3 anonim ***** válasza:
0%

Vácott és Dombóváron 1000%, hogy van lézer, onnan számomra vissza is jeleztek, ezek TB-sek. Feltételezem, a többi nagyvárosban is van, de magánpraxisban, és annak komoly ára van.

Azonban, ha beavatsz a szűkületed problémájába, volt már rá precedens néhány alkalommal, hogy a srác TKM-eltetni akarta magát elkeseredésében, de sikerült "észhez térítenem", mielőtt még elment volna a műtétjére, de miután nagyon részletesen és pontosan beavatott a problémájába, én pedig még láttam reményt. Az egyik ilyenre megmondom őszintén nagyon büszke vagyok több szempontból is, mert a sráccal több dologban is közös vonásaink vannak, de Dr. Fekete Ferenc asztaláról sikerült "lebeszélnem" és az ő 5lete indította el bennem a kísérletezést a saját módszerem után. Aztán kiderült, hogy az 5letem nála bevált (makacs szűkülete volt), és csak féket kellett vágni nála.

˙

Azt nem tudom megígérni, hogy ha beavatsz, akkor garantált, hogy sikerülni fog, mert az kizárólag RAJTAD múlik, és persze a fitymád állapotán. De talán nekem is segít7sz, hogy a problémádon xtül másokat is segít7sek, akik utánad jönnek. Csak így találkoztam én is elképesztően extrém fitymaszűkületekkel. Szóval nálam erről szól egy közös együttműködés.

Ha tennél egy próbát, mielőtt műtétre vállalkoznál, s együttműködnél velem (egymást segítve...), úgy >>privizz rám és add meg benne SkyPE/MSN-címedet. És ha neadjasors esetleg nem járnál sikerrel, magam segítek neked orvost keresni, mert elszánt és kitartó voltál, és mert vállaltad az együttműködést velem. (Vagyis a segítség, tapasztalatcsere kölcsönös.)

Üdv: EE

2012. jún. 22. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!