Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit tegyek? Mi van velem?

Mit tegyek? Mi van velem?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy az utóbbi időben elkezdett növekedni a mellem, de elég nagy mértékben... 17 évesen fiú létemre akkora mellem van majdnem, mint a 16 éves húgomnak...orvosnál voltam, ő a heréimet vizsgálta, mondván, hogyha az sérült, akkor lehet hogy kevesebb tesztoszteron termelődik bennem, és ugye az ösztrogéndominanciát okoz, azért nőttek meg a melleim...nem talált semmit...beutalt vérvizsgálatra, amiből majd megállapítják a hormonszintemet, de arra még egy ideig várni kell...iskolában elég szívás a dolog, folyamatosan cikiznek a melleim miatt, hogy nagyobb van némelyik lányénál is...dehát nem tudok ellene (mellek+cikizés ellen) mit tenni, mi lesz akkor ha a vérvizsgálatban se találnak semmit, és nem hormonális a probléma??elhízva amugy nem vagyok, mert 172 centi vagyok és 58 kg
2012. aug. 10. 19:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Ne kérj laikusoktól választ! A TE életedről van szó, a problémád eldöntése (és a megoldás is) ORVOSRA tartozik.

Találgatásra, esetleg jó szándékú, vagy szándékosan hülye, hozzá nem értő tippekre gondolom nincs szükséged.

2012. aug. 16. 10:44
 2/2 anonim ***** válasza:

A problémád megoldása a ginekomasztia műtét.

Nyugodtan keress fel egy plasztikai sebészt, Ő tud segíteni.

Több férfit érint ez a dolog mint gondolnád.

2012. aug. 24. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!