Valami baj van velem?
Figyelt kérdés
A makkom puha marad!!De nem annyira puha mint amikor lankadt állapotban van.
A másik meg az,hogy amikor megmerevedik akkor a farkam két szélén fogva megnyomom ott kemény ,viszont lent alulról megnyomva ott puhább.
De amikor maszturbálok és jön az ondó ott megkeményedik ott is .
Mindenhol keménynek kell lenni e ,hogy jó legyen ??
Csak azért aggaszt mert csak 17 vagyok!
vagy ez alkat függő?
2012. jún. 1. 12:59
1/3 anonim 

válasza:

Minden ok ahogy leírtad. Ha a makkod kőkeményre válna azt senki sem köszönné meg. Az ondónak meg kell a hely ahol jön, ez is rendben. Remélem kezet is mosol előtte, és akkor az is rendben lesz.
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm .Akkor ezek szerint ez normális!
Mert csak olvasgattam és szinte mindenki írta ,hogy neki kőkemény,meg hasonlók .. ez miatt elbizoinytalanodtam
remélem nem csak nyugtatásként mondtad!!
2012. jún. 1. 17:02
3/3 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem, csak menőznek, vagy nem figyelnek a részletekre. Ha egy részletes anatónómiai ábrán megnézed, a barlangos testek szerkezete eltérő a keménységet adó 2 db (felfelé, oldal felé) és a keménységen kívül az ondó áthaladását is biztosító (1 középen: kicsit lentebb, meg a makkban)elhelyezkedőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!