Az baj, ha álló farokkal is tudok pisilni?
Figyelt kérdés
Eddig nem tulajdonítottam neki túl nagy jelentőséget, de egyre többet hallottam és olvastam is itt, hogy álló farokkal a férfiak nem tudnak pisilni. Nos, én tudok, ha kicsit nehezebben is. Ez miért van? Ugye ez nem valami komoly problémának vagy betegségnek a jele?
23/F
2012. aug. 8. 02:48
1/6 anonim válasza:
Dehogy, én is tudok.
Nincs semmi bajod.
2/6 anonim válasza:
Én is tudok, csak előredőlve kell támaszkodnom..
3/6 anonim válasza:
Én is tudok csak nehezebben, de ez normális.
Az 1 dolog hogy feláll, de nem mindegy hogy milyen izgalmi állapotba van.
Ha pl verem és ezért jó felizult állapotba van, még előnedv is jön és leállok akkor nem tudok pisilni, hanem várni kell mire tudok, és gondolom te is így vagy ezzel. Mint ahogy nem lehet 1xerre elélvezni és pisilni.
4/6 anonim válasza:
Nincs semmi bajod. Kicsit ráfixáltál a farkadra. Keress meg egy nőt és d-gd meg, vagy kösd le az agyadat mással.
5/6 anonim válasza:
Mindenki tud álló farokkal pisilni, csak egyes idióták azt hiszik, ők nem
Mondjuk nem praktikus
6/6 anonim válasza:
Nem baj. Én is tudok, igaz hogy úgy kicsit nehezebb, és több ideig tart, de mindenki tud :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!