7-8 centis farokkal tusolnál nyilvános tusolóban?
Figyelt kérdés
2012. márc. 5. 18:25
1/8 anonim válasza:
Miért, nekem is 8 centi. Kb az az átlag. Vagy te felálló farokkal szoktál zuhanyozni és úgy 8? Az már gáz.
2/8 anonim válasza:
Itt az a kérdés, hogy szégyenled van sem.
Nekem se nagyobb lankadt állapotban, kb 7 cm lehet, viszont merev állapotban nem panaszkodtak rá :)
Viszont én történetesen szégyenlem, hogy lankadtan ilyen kicsit, tehát én biztos hogy nem tusolnék nyilvános helyen
3/8 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy mekkora, de sose jutott eszembe ettől függővé tenni a zuhanyzást.
4/8 anonim válasza:
Nem, mert nő vagyok. Kínos lenne..
5/8 anonim válasza:
Te álló farokkal szoktál, és ekkora? :P
Van vérf@sz meg húsf@sz, előbbi lankadtan kicsi és abból nő meg hatalmasra, míg hús~ az majdnem akkora ernyedten, mint mereven.
Ja és egy csomó pasinak van vér~, ergo simán tusolnak 7-8 centissel. :P
6/8 anonim válasza:
Nekem például 5-6 centis lankadtan,13-14 mereven.Zavar,hogy ilyen kicsi,ezért én jobban szertem ha áll ha zuhanyzok.
7/8 anonim válasza:
nekem13-19am sokszor furdeskozbe is all
8/8 anonim válasza:
Nekem is kb ekkora és mióta nem vagyok szûz leszarom. Elötte viszont nagyon szégyenlôs voltam!
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!