A péniszemen (a fitymán és a makkomon) Hólyagok láthatók mely égő viszketéssel jár . Fehér váladékozás sebesedés stb. Mitől lehetséges ez? Hol szedhettem össze?
Hali!
Az egy dolog, h. ki szeretnéd hagyni az orvost, ez azonban sajna nem olyan, h. ezt megte7néd.
Viselkedj felelősségteljesen! Ne próbáld kikerülni a bör- és nemibeteg-gondozót, mert nem fog sikerülni! Ellenben ne vesztegesd az idődet, menj el mielőbb, és ne várj vele, mert sokáig vársz, akkor a töketlenkedésed körülmetélést is eredményez7 (legrosszabb esetben...)!
Üdv: EE
Szia!!
Lehet, hogy hihetetlen, de urológus vagyok, de emellett nő. Ezek a jelek valamilyen fertőzésre vagy gombára utalnak egyértelműen!! De semmiképp nem lehet megmondani megtekintés nélkül! A patikában vehetsz kifejezetten erre kenőcsöt, de csak akkor ha a gyógyszerész is ott van, ne csak a kiszolgáló adjon valamit. És én egyértelműen ajánlanám, hogy keress fel egy orvost!! Ő fogja látni pontosan és előfordulhat, hogy más a gond. Ne húzd az időt!! A vizsgálat alatt senki nem fog megenni és nagyon gyorsan túl leszel rajta. Amikor kimész a rendelőből, 10 perc múlva már eszedben sem lesz!!
Sok sikert és csak bátran!!
És összeszedhetted mosdóban, fürdőben, bárhol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!