Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy a terhesség jele? Hüvelyi váladékozás.
Védekeztetek szex közben? Szerintem nincs miért aggódnod! A legkönnyebben fél időben eshetsz teherbe, de mivel Te most vagy fél időben így biztosan nem annak a jele, nem beszélve arról, hogy ilyen hamar még semilyen tünet nem jelentkezik!Mert ugye akkor a menszi utáni 1 hétben kellett szexelnetek ha azt mondod fél időben vagy és 1 hete van ilyen folyásod. Lehetetlen, hogy ez a terhesség jele legyen. Vigyázz nehogy be beszéld magadnak a terhességet! Én így jártam és 2 hétig majd szét evett az ideg, mert már szédültem, nagyon fájtak a melleim már 2 héttel a menszi után. És mégsem voltam terhes (pedig mi megszakításosan védekeztünk). Szóval nyugi:) De ha nem jönne meg időben akkor vegyél egy tesztet, hogy megnyugodj!:)
22/L
Félidőben vagy, ilyenkor a legerősebb a hüvelyi nedvesedés, ez normális.ű
A színe viszont nem az. átlátszónak vagy fehérnek kellene lennie. Lehetséges, hogy összeszedtél valami fertőzést? Egy nőgyógyászati vizsgálat nem ártana, főleg, ha még nem voltál sohasem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!