13 éves vagyok. Többi lennt?
Figyelt kérdés
A péniszem körül 5-6-7 cm-es szőr van.Még ne borotváljam? Nektek hány cm-es szokott lenni ?2012. aug. 4. 22:08
2/10 anonim válasza:
Amíg nem "használod", ne borotváld!
4/10 anonim válasza:
7 8 xD nekem ilyen idosen mar 14 volt
5/10 anonim válasza:
ne borotvald meg mert tul szoros leszel kesobb
6/10 anonim válasza:
en 14 vok es meg nem borotvaltam 10 11 cm hoszuak a szorszalak
7/10 anonim válasza:
Nem hiszem hogy le kéne, mert ha leborotválod utána amikor megint nő és még csak kicsi szúrni fog.
8/10 anonim válasza:
Ne borotváld le igen fiatal vagy és még úgyis nőni fog,aztán igen hamar visszanő,viszkethet és a szőrszállak vastagodni,erősődni és sötétedni fognak majd,aztán a kopasz kukac,nem épp férfi látványról árulkodik,rég nem divat,korábban egy 15 éve örületek a srácok ha szőrősődtek végre mert már nem voltak kisfiúk,már a férfiasodtak,ha idővel sokall dúsabbá válna a szőrzeted és zavarna melegben akkor is elég lesz ha rövidebbre vágod csak.
9/10 anonim válasza:
vágd le ollóval. nem fáj. miért jó az, ha hagyja nőni míg hosszabb lesz mint egy vonalzó?!
10/10 anonim válasza:
Nekem 13 évesen szinte csupasz volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!