Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Normalis ha a szobatarsam fura?

Normalis ha a szobatarsam fura?

Figyelt kérdés
valahogy ugy erzem hogy a szobatarsam egy eleg nagy fura. mindig ordibal, nem furdik, es nem normalis. egyszeruen olyan luke mint mas nekifutasbol. pl multkor azzal szorakozott hogy talat egy hasznalt noi bugyit es azt felvette a a fejere, de mar levenni nem sikerult neki,elaludt a sok piatol. ja es allandoan iszik, napi 3x dolgozunk es alltalaban reszegen megy be meloba! ezert le is fokoztak teniszpalya kezelonek, mert hogy ott kevesebb a veszely ra. kleptomanias is. szerintem meg meleg is, van baratnoje , de az alca, mert osszes gyatyaja lukas es nem rejtegeti a ferfiassagat sem! bze olyan eros hogy a budosborz terden allva konyorog a receptert! egyszeruen lehetetlen kibirni vele, karomkodik, es meg van egy kese is amivel eloszeretettel jatszik! ami meg undoritto hogy az orrabol az aranyat nem hogy keresi, de ha megtalalja jo izuen el is fogyasztja,de elotte szol mindenkinek hogy nezzenek oda. a legrondabb hogy ma mutatott egy videot mikozben az wc-ben tallat egy nagy adaggal a kagyloban es kezzel megfogta es szetmarcangolta a maradekot meg a fejere kente!! es ugy fudkarozott! egyszeruen fura mar ki van kozositve de nem veszi eszre magat es meg 2 honap, jo Isten! mit csinaljak vele????

2012. aug. 3. 02:36
 1/3 anonim válasza:
K*rva gyorsan költözz el onnan, ha az én szobatársam ilyen lenne már kiütöttem volna.
2012. aug. 3. 03:13
 2/3 anonim ***** válasza:

te, nem gabi a neve? XD

költözz am. az ilyen hülye és nem változik.

2012. aug. 3. 20:54
 3/3 anonim válasza:
A GABIRÓL VAN SZÓ? :O
2012. aug. 8. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!