Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hereviszér műtéténél használna...

Hereviszér műtéténél használnak katétert? :S

Figyelt kérdés

Hereviszerem van, meg kellene műttetni...Rettegek a műtéttől. 17 vagyok, de eddig még csak vért se vettek tőlem. Lehet, hogy mások már el kezdtek nevetni, tudom, vannak nagyobb problémák is...ez van.

Bevallom.

Rettegek.

Katéter, infúzió, tűk, szike...Mivel jár ez?:((

2012. aug. 2. 21:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Igazából mikor már ott vagy, úgy be vagy sz@rva, hogy ez lesz a legkisebb gondod :D
2012. aug. 2. 21:24
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszi...<3

:))

:S

:D

2012. aug. 2. 21:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Nah első vagyok, nekem epeműtétem volt, és én is itt pánikoltam, hogy úristen mi lesz. De aztán akkor már annyira nem érdekelt a tű, meg ilyenek :D
2012. aug. 2. 21:29
 4/9 A kérdező kommentje:

Jólvan mááá'.

XDXD

Így is remegek, basszus.:D :(

Inkább leélem így hátralévő kis életem.:S

Úgyse lesz már nyugdíjam. xĐ

Na de komolyan.:( Nagyon félek.

2012. aug. 2. 21:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem lesz semmi baj :)
2012. aug. 2. 21:34
 6/9 A kérdező kommentje:

Max. megkínoznak, elfolyik a vérem, bennem felejtenek egy szikét...VAGY OTTMARADOK A MŰTŐASZTALON!!!

Najó...a vérvételtől, meg a katétertől félek.:( Na, katéter van?

2012. aug. 2. 21:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Az jó kérdés :D Nálam nem volt, csak fenyegettek vele, hogy kapok, ha műtét után estig nem megyek ki pisilni :D
2012. aug. 2. 21:42
 8/9 A kérdező kommentje:
B*szki...Ez NYUGTATÓBB hír.:) 15 liter vizet fogok inni...vagy 20-at. Összeh*gy*z*k én nekik mindent...:D
2012. aug. 2. 21:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Gondolom már túl vagy rajta, és már semmi bajod, de lényeg.. Ha ottmaradsz az asztalon, akkor azt úgyse tudod ;)

Amúgy én is hasonló okok miatt paráztam, csak nekem heresérvem volt. Nem kaptam. Te kaptál?

28F

2012. szept. 17. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!