Merevedési zavarok! Mit lehet ellene tenni? 15F
Figyelt kérdés
a leglehetetlenebb helyzetekben(medencézés stb) ágaskodik mint a sz@r, de amikor szexre kerülne sor, akkor nincs merevedésem. sok előjáték volt, de az sem segített. Ez ugye csak kamaszkori hormonzavar? vagy menjek orvoshoz? válaszaitokat előre is köszönöm 15F2012. aug. 1. 11:11
1/4 anonim válasza:
Szerintem ezek inkább pszichológiai problémák. Ha medencézés közben feláll, akkor nem lehet szervi, vagy hormonális probléma. Egyszerűen csak le kell kűzdened a gátlásaidat.
2/4 anonim válasza:
Az igen jó korán kezded :D
Mindenesetre :
- ha esetleg eddig kiverted előtte, akkor most ne tedd,
- magadnak sem tudod felállítani? Felpiszkálni vagy ilyesmi : D Érted :D
- Lehet nem vagy eléggé oda a barátnődért. Próbáld "kiéheztetni" magad. Pl. mittomén 3 napig ne nyúlj magadhoz, utána hosszú előjáték és ha akkor sem áll fel irány az orvos.
16/F
3/4 anonim válasza:
Velem is volt ilyen. Semmi bajod nincs. Pszihés csak. Nekem is volt,eleinte nem állt fel..lehet féltem vagy valami de ha leszartam és élveztem nemvolt semmi. Igyál előtte. Semmi hormonbajod nincs,kicsit félsz a szextől,lehet teljesítménykényszer akármi. Ne nyulj amgadhoz 1-2 napig szerintem 3 sok mert egészséges embernek ilyen korban naponta kell min 1x mert az jok sikert :)
17 / F
4/4 anonim válasza:
Nekem is volt iylen problémám, 18 évesen szexre került volna a sor, és nem állt fel a csajra, pedig meztelen volt stb, viszont ha egyedül vagyok, képes vagyok akár napi 5ször is, és nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!