Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lehet az oka, hogy fájnak?

Mi lehet az oka, hogy fájnak?

Figyelt kérdés

Egy ideje fájnak a mellbimbóim, elején csak mikor hozzáértem, de már mikor hasra fordulók is nagyon rossz érzés. Pár napja pedig a golyóim kezdtek el fájni, leginkább mikor lépek.. S.O.S!

16/F.

2012. júl. 30. 17:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Doki.
2012. júl. 30. 18:05
 2/7 A kérdező kommentje:
esetleg valaki nem járt már így? csakhogy tudjam valamennyire is, h mi lehet ez..
2012. júl. 31. 15:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem is fátjat a mellbimbóim, mert elkezdtem férfiasodni :)

De a 2. esetet nem értem nagyon...

2012. júl. 31. 20:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem tűnsz olyannak, aki orvost játszhat. Menj el hozzá. A válaszolók sem orvosok, sok buta rizsát kaphatsz rá válasznak.
2012. júl. 31. 22:25
 5/7 A kérdező kommentje:
ha nem javul, nyilván elmegyek, de azért nagyjából szeretném tudni.. köszi:)
2012. júl. 31. 22:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet bármi. Pl gyulladás
2012. aug. 2. 21:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Jaj, tipikus dolog!

Barátom, most érsz férfivé!

Emlékszem, nekem is annak idején pár hétig borzasztóan fájtak a mellbimbóim, és egy-két hétig a heréim is. Csak akkor még nem volt internet, és nem mertem senkitől megkérdezni, mi történik velem, hanem a könyvtárba rohantam, és ott keresgéltem az orvosi könyvek között, hogy megtudjam a választ.

Nos, a hormonjaid tombolnak, azok okoznak ilyen fájdalmakat. Nyugi, el fog múlni magától!

2012. aug. 3. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!