A herém egy része illetve a makkom pirosas színű, és kismértékű hámlást figyeltem meg rajta. Ez gomba lehet?
Figyelt kérdés
A tünetek alapján arra a következtetésre jutottam hogy ez gomba lehet, nem viszket és semmi, csak 1-2 napja viszketett amikor észrevettem hogy a herezacskóm pirosabb lett, utána direkt nem is vakartam, de már nem is viszket. A makkomon amikor hátrahúzom a bőrt nagyon minimálisan van egy égető érzés, amúgy picit pirosas és hámlik. Még azért is gondolok gombára, mert antibiotikumot szedtem és olvastam mellékhatásként, lehet ez? Ha canestennel kenem elmúlik?2012. júl. 30. 11:28
1/2 anonim válasza:
Nekem is ilyen bajom volt. Én Tetracyclin Wolff kapszulát szedtem. Canestenes kezeléssel elmúlt nekem pár nap alatt.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi. Akkor jelenleg kezelem canestennel, ha pár napon belül semmi változás akkor orvos. Másik kérdés hogy gumival lehet szex ilyenkor? Saját gyógyulásomat nem befolyásolja? Illetve gumival nem kaphatja el a másik személy?
2012. júl. 30. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!