Van valami a herémen. Mi lehet az? (bővebben lent)
Szerintem zsírcsomó, de egyáltalán nem vagyok benne biztos. Olyan, mintha pattanás lenne, egy kis fehér dudor és teljesen kemény. Tehát kinyomni például nem lehetne. Van belőle több is.
Szerintetek mi lehet ez? És mivel tudnék megszabadulni tőle. Nem olyan vészes, de azért esztétikai szempontból meg annyira nem előnyös.
Lényeges szempont, hogy lehetőség szerint az orvost kerülném, mert sajnos elég gátlásos és szégyenlős vagyok.
Szia,
Itt nincs olyan, hogy szégyenlős vagy, vagy akármi!! Majd akkor legyél szégyenlős ha nem jön össze a gyerek... Menj el orvoshoz, ha zsircsomo, akkor ad rá kenőcsöt.. De ha müteni kell, kenegeteted a Neograormonnal! Én most estem át egy ilyen műtéten, 1 hétig érzed a helyét, utána minden a régi:) ne fossál, biztos az orvos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!