Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha testépítés mellé 17 évesen...

Ha testépítés mellé 17 évesen elkezdek inni fehérje turmixot az mennyire befojásolja a ágyban való teljesítményemet? (tesztoszteron szintet) És egyébb más kihatása lehet?

Figyelt kérdés
Olyanok válasza érdekel leginkább akik már régóta szednek ilyesmit!
2009. júl. 16. 14:45
1 2
 11/17 anonim válasza:
A fenti kommentelőnek, ha valóban köze van mindkét általa említett ághoz, akkr szomorú hogy ilyeneket állít. Mert komplett hülyeség. A 30 éves dolog meg szintén egy oltári nagy baromság. Annyi olyan orvosságot szedsz TE is, amiről fogalmad nincs hogy a későbbiekben milyen hatásai lesznek. Erre hivatkozni, és emiatt egy 17 évesnek nem ajánlani a fehérjét röhelyes. Ajánld inkább neki a Jack Danielst attól ugysem lesz baja! Nem mint a fehérjétől ugyebár...
2010. ápr. 6. 21:42
 12/17 anonim ***** válasza:

Mielőtt még testépítőnek tartanád magad legyél tisztában az alapokkal.

[link]

Ezt az "olvasmány" erősen ajánlom a doktor uraknak is.

1. válaszolónak : Ne csapj be másokat a közléskényszered miatt! Ha valamit nem tudsz inkább olvass utána. Így okosabb leszel, és nem maradsz buta.

2010. nov. 21. 19:14
 13/17 snack16 válasza:

Szia!

Szerintem sem lessz tőle semmi bajod!(a túl sok fehérje megterheli a veséket ugyan,de ha mértékkel iszod semmi bajod nem lessz tőle). Amúgy is a fehérje alapvető "tápanyag" szóval nem lehet káros. Ha edzel is mellé szerintem ajánlatos fehérjét fogyasztani...(izmoknak kell)

A másik meg amit a drága orvosok felírnak az még rosszabb... Amúgy engem az egyik ismerősöm ismerőse kedzett el ijesztgetni ezzel a marhasággal...(nyilván az 5x ennyibe kerülő herbasz@rlife-os fehérje nem... csak a sz@r testépítő cuccok) szóval erről is ennyit

Szteroidokat meg tényleg kerüld!!!

2011. jan. 6. 18:41
 14/17 anonim ***** válasza:

A szervezetnek nem sok fehérjére van szüksége normális esetben: [link]

Ha funkcionálisnál több izomzatot akarsz, akkor viszont kénytelen leszel sok fehérjét enni.Ez viszont nagyon megterheli a szervezetet.Ennyi.Egy alkalommal csak 25, max 30 gramm fehérjét tudsz hasznosítani, úgyhogy felesleges 50 grammokat enned étkezésenként. A testépítésről pedig had ne mondjam el a véleményem:) Persze lehet ezt is normális szinten művelni.

2012. aug. 4. 14:40
 15/17 dawid123 válasza:
Mnah látom sok a tudatlan ! Mint minden mást a fehérjét sem kel túlzásba vinni . ha túlzásba viszed a szenhidratot és akar mas vitaminokat is akkor lehetnek mellékhatásai . De szerintem hamaréb csak olyan hogy hányinger és hasonló . Az hogy nagyobb bajod legyen ahhoz ezeket a tuneteket magasról kelene hogy sz.rd és folytatnod ! ÉN mondhatom úgyis hogy a súlyzók kozt notem fel . Anyám erobikot tanított (még tanít is ) apám pedig tornázik amióta csak az eszem tudom . én komolyan 13 éves koromtol tornázok és 15 éves koromba ittam meg az elso proteinkokélom . Ha szeretnéd tudni most is a koktélomat iszogatom . amúgy nemhallotam még olyanrol hogy valaki túladagolta volna magát a tejsavótól vagy a tojásfeherjetol :D . 1 amit nemajanlok az a szójafeherje mivel a szója magában káros hatásokkal rendelkezik (errol a interneten sokat találsz). most 20 ´´eves vagyok és talán utojára két éve voltam olyan beteg hogy antibiotikumokhoz kellet volna nyulnom a orvosok akiknel voltam kivzsgáláson mindenki mondta hogy makk egészséges vagyok . Naponta ha megiszol 2-3 koktélt nemlesz semmi bajod tole . lehet nagyabol ott kezdodnenek a bajok ha 9-11 koktélt innal meg naponta . szoval énszerintem nyugodtan fogyaszthatod a koktélokat :) . ha jol brosztod magadnak még az egeszségedert is teszel egy kis +-szt . elnézést ha hibásan irtam mivel szlovák létemre enyire tudok csak magyarul irni (udv felvidékrol :) )
2012. szept. 9. 23:26
 16/17 anonim ***** válasza:

Komolyan nem értem, hogy hogy az istenbe lehetnek az ilyenekből orvosok, akik ennyit képtelenek felfogni. Ez mindenkinek alap lenne pedig.

A túl sok fehérje tényleg tönkreteheti a vesét. De mi az a túl sok? Mennyi az? Ja, hogy a ti kis csökevényes agyatok szerint az egy adagos (kb 25g fehérje) túrmixot ha valaki megissza, azzal egyből túladagolta magát? Tesztoszteron.hu-n olvastam egy tanulmányt anno, ott írták le hogy kb 4g/testsúlykilogram fehérjétől számít megterhelőnek. Tömegnöveléskor egy testépítő kb 2g/tskg fehérjét eszik meg, kajával, túrmixal együtt.

Az átlagosan étkező emberekről ne is beszéljünk, ők kb 0,0g fehérjét visznek be nap mint nap a szalámiskenyérrel, virslivel, öreglebbenccsel...

2012. dec. 5. 22:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Azt a ku.rva.
2014. nov. 1. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!