Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Azt vettem észre hogy a...

Azt vettem észre hogy a kukimon a bőr elkezdett egyre rövidebb lenni. Eddig egész az elejéig volt és hátra is lehetett húzni persze de most már csak a közepéig ér, az eleje mindig kilóg. Mért van ez?

Figyelt kérdés
Azér mer amikor kicsi voltam fityma szükületem volt? De akkor eddig mért volt rajta a bőr rendesen?

2012. júl. 25. 11:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem részlegesen körülmetéltek.
2012. júl. 26. 18:53
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Egyetértek az előzővel. Sztem is.

Ezzel meg is kaptad a pontos választ a kérdésedre. Ezért rövidebb a fitymád. Bár azt nem tudom, hogy neked így mennyiben látszik ez, mivel még sosem vizsgáltam RKM-elt fitymát.

És azt még mindig nem válaszoltad meg, hogy ez neked gond, hogy rövidebb? Vagy mi indíttatta benned a kérdésed kiírását?

És mikor volt (hány éves korodban) az RKM (Részleges KörülMetélés), és hány évesen a letapadás?

Üdv: EE

2012. júl. 27. 11:33
 13/16 A kérdező kommentje:
Igen gond mert furcsán nézki szeritem. a műtét 3vagy 4 évesen volt aztán a letapadás úgy 8 körül.
2012. júl. 28. 12:15
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Hogy érted ezt, h. "furcsán néz ki"? Milyen ez a "furcsa" számodra?

Körülírnád ezt az egészet, és kifejtenéd, amire gondolsz?

Üdv: EE

2012. júl. 29. 04:54
 15/16 A kérdező kommentje:
A bőr alól kilóg a makk másoknak meg nem ezért nem tetszik.
2012. júl. 29. 09:56
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

nagyon sok ilyen fiú van, ne aggódj!

mi a helyzet azóta? megbarátkoztál már vele?

2013. febr. 7. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!