Az a helyzet hogy 12 éves vagyok és érzékeny a makkom fáj ha hozzáérek! Mit tegyek? Kérlek komolyan irjatok!
Nekem ugyanez a gondom vagyis nagyon hasonló fáj ha felhúzom és akkormeg a bőr hátul is marad.
De itt szoktak tök jókat írni hogy mit kéne csinálni. Csak itthon én se nagyon akarom mondani.
@ előző (#11-es)
"De itt szoktak tök jókat írni hogy mit kéne csinálni."
_ Akkor miért nem csinálod?
"Csak itthon én se nagyon akarom mondani."
_ Ez meg megint nem kívánsághangverseny. Ha bajod van, keress vkit, aki segít7 megoldani a problémádat ill. fordulj orvoshoz, de ne várj holnapig! :-o
Ha prosztatagyulladásod lenne 20 évesen mjuk, akkor ha vársz még pár hónapot, akkor az istennek se gyógyulsz ki belőle, ellenben, ha feladod a szégyenérzetedet, meg azt a TÉVHITet, hogy te úgy glod, hogy erről "ciki" bexélni (valójában a viselkedésed és a hozzáállásod sokkal "cikibb"), ... akkor nagyobb vszséggel gyógyítanak meg, mintha még várnál pár hetet, hónapot,... évet... akár az életed végéig.
˙
Te meg hány éves vagy, előző?
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!