Baj lehet az eltérő méretű here?
Első..tudsz te valamit a férfi herékről?:D
A hererák által okozott leggyakoribb tünetek az alábbiakban foglalhatók össze:
-kicsiny, borsónyi, tömött, rendszerint fájdalmatlan csomó megjelenése a herében
-a here megnagyobbodása
-a herezacskó kitelítődésének, nehezebbé válásának érzete
-tompa fájdalom az alsó hasban vagy a lágyékban
-hirtelen folyadékfelhalmozódás a herezacskóban
-kényelmetlen, húzó érzés, fájdalom a herezacskóban vagy a herében
Ebben max a herék megnagyobbodása lehetne az igaz, de itt nem megnagyobbodott egyik napról másikra, hanem alapból nagyobb az egyik mint a másik! Francért kell belepofázni abba amihez nem értesz és ijesztgetni a kérdezőt!
Kérdező: Ez így normális. A férfiak nagyrészének más méretű a két heréje. Páromnak is a jobb kétszer akkora mint a bal és eüs suliban tanulok, ott is mondták, hogy ez így oké. Ha paráztok akkor menjen el urológiára általános vizsgálat miatt és tegye fel ott a kérdést. Szerintem ugyanez lesz a válasz.
Nekünk nőknek meg az egyik mellünk nagyobb mint a másik.
Hát ilyen a természet. Ha nincs baja, akkor fölös parázni:)
Első te hülye vagy már bocsi!
Köztudottan a bal here nagyobb mint a jobb és kicsivel lejjebb is van mekkora a különbség a két heréje között?
első te egy hülye vagy!
minden férfinak nagyobb az egyik a másiknál.
azt kell eldönteni,hogy ez még az egészséges határokon belül van-e.ezt leginkább egy orvosnak kellene eldöntenie!!attól meg nem kell parázni,hogy majd hülyének nézi az orvos,hogy egy ilyen "apróság" miatt elment hozzá.ha esetleg mégis ez történne akkor ott az orvosnak kell egy kicsit elgondolkodnia!mert szerintem jobb megelőzni egy esetleges betegséget,mint akkor orvoshoz mászkálni amikor már kialakult.
menjen el mindenképpen dokihoz,de szerintem semmi gond nincs velük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!