Jussvinn kérdése:
A gyúrástol kicsi maradok?
Figyelt kérdés
sziasztok 12 éves vagyok 167 cm-magas és gyúrok elég keményen s csak fehérjét eszek és súlyzóval gyúrok szerintetek kicsi maradok egész életemre a gyúrástol ? és télleg alacsonyabb leszek ? előre is kössz a válaszokat D :)2012. júl. 19. 22:34
1/6 anonim válasza:
Hát nem tom....sztm ez hülyeség.... én másfél éve edzek és amikor nekiálltam edzeni voltam kb annyi mint te, most meg vagyok 186 szval sztm nyugodj meg nem állsz meg a növésben :D
2/6 Mátyás3 válasza:
Hát az izomnövekedés elvonja a kalciumot a csontoktól és igen, emiatt kicsi maradsz ha nem megfelelően táplálkozol, láttam már pár ilyet. De nyilvan ha megfelelően kajálsz akk nem gond.
3/6 anonim válasza:
Ne csak testre gyúrjál sztem.....,ezt a kérdést,jót nevettem:)Dehogy maradsz kicsi,én is gyúrok mégse maradtam törpe:D Esetleg nyújtsál is az edzőteremben ha eddig nem tetted volna,hogy megnyugodjon a lelked:D
4/6 anonim válasza:
meg a csomntjaid nem bírják el azt az izomtömeget, szal igen, 12 éves korban nem túl egészséges gyúrni
5/6 anonim válasza:
12 évesen minek gyúrsz ? Ízületeidet is szétszedi ráérsz temég..
6/6 A kérdező kommentje:
kössz mindnkinek a válaszokat sokat megtudtam és am rendesen eszek és viszek be kalciumot és remélem megnövök XD :D....
2012. júl. 20. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!