Szerintetek ez gynecomastia?
Nagyon zavar, és nem merek miatta strandra menni, meg olyan helyekre ahol le kell venni a pólót.
Olvastam itt GYIK-on hogy sokaknak úgy keletkezett, hogy előtte túlsúlyosak voltak, aztán lefogytak, de ez a zsírréteg ott maradt. Én meg nem voltam soha túlsúlyos, sőt... Szerintetek nagyon vészes?
Ne haragudj, ha megbántalak, de a képen semmi rendellenest nem látok, csak egy férfi mellkasát akire bizony ráférne némi edzés.
Én tuti nem bámulnálak meg a strandon, de csak azért nem, mert nem szeretem az ennyire izomtalan férfitestet.
Napi pár fekvőtámasz csodát tesz!
Itt van a kép másik szögből, talán így jobban látszik. De az a baj, hogy régebben amikor még nagyobb volt, akkor volt hogy pl. úszásnál csomóan röhögtek rajtam, ezért nem merek még most se strandra menni.
Én még innen nézve sem találok semmi nevetségeset, vagy betegeset a képeden.
Bár igaz, hogy éretlen tini koromban én is mindenen röhögtem, nem törődve azzal, hogy másoknak a lelkébe gázolok.
Ma már 30 éves tyúk vagyok :))
Szóval szerintem tényleg nem vészes, de az izmoknak tényleg van bőven hely rajtad.
Amúgy pl. a férjemnek ugyanúgy "van melle" ha alaphelyzetben áll, persze ha picit is befeszíti rögtön látszik, hogy az egész izom.
Pár év múlva tuti le sem fogod sz*rni ezt a témát.
Amúgy az igazán súlyos eset nem így néz ki, bár gondolom ennek már utánanéztél, ha megtaláltad ezt a betegség elnevezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!