Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szerintetek ez gynecomastia?

Szerintetek ez gynecomastia?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon zavar, és nem merek miatta strandra menni, meg olyan helyekre ahol le kell venni a pólót.

Olvastam itt GYIK-on hogy sokaknak úgy keletkezett, hogy előtte túlsúlyosak voltak, aztán lefogytak, de ez a zsírréteg ott maradt. Én meg nem voltam soha túlsúlyos, sőt... Szerintetek nagyon vészes?

2012. júl. 17. 23:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, ha megbántalak, de a képen semmi rendellenest nem látok, csak egy férfi mellkasát akire bizony ráférne némi edzés.

Én tuti nem bámulnálak meg a strandon, de csak azért nem, mert nem szeretem az ennyire izomtalan férfitestet.

Napi pár fekvőtámasz csodát tesz!

2012. júl. 17. 23:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Tudom, erre már rájöttem, hétfőn kezdtem el komolyabban edzeni a testem. De lehet, hogy rossz szögből fényképeztem, vagy nem tudom, mert régebben tényleg jobban látszott, viszont szerintem még most is.
2012. júl. 17. 23:51
 3/5 A kérdező kommentje:

[link]

Itt van a kép másik szögből, talán így jobban látszik. De az a baj, hogy régebben amikor még nagyobb volt, akkor volt hogy pl. úszásnál csomóan röhögtek rajtam, ezért nem merek még most se strandra menni.

2012. júl. 17. 23:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Én még innen nézve sem találok semmi nevetségeset, vagy betegeset a képeden.

Bár igaz, hogy éretlen tini koromban én is mindenen röhögtem, nem törődve azzal, hogy másoknak a lelkébe gázolok.

Ma már 30 éves tyúk vagyok :))

Szóval szerintem tényleg nem vészes, de az izmoknak tényleg van bőven hely rajtad.

Amúgy pl. a férjemnek ugyanúgy "van melle" ha alaphelyzetben áll, persze ha picit is befeszíti rögtön látszik, hogy az egész izom.

Pár év múlva tuti le sem fogod sz*rni ezt a témát.

Amúgy az igazán súlyos eset nem így néz ki, bár gondolom ennek már utánanéztél, ha megtaláltad ezt a betegség elnevezést.

2012. júl. 18. 00:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2012. júl. 18. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!