Egy lyuk van a testemen. Ötlet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nos először is avval kezdeném hogy nem hülyeségből írom azt amit most írni fogok.. A segglyukam felett kb 3 centivel már hetek óta nagyon fáj egy kis helyen (pl. iskolapadban üléskor tapasztaltam). Próbáltam piszkálni magamnak először azt hittem hogy valami pattanás lehet. De amikor elkezdtem nyomkodni mindig eszméletlenül fájt szóval hagytam had gyógyuljon be. Ma megmutattam a barátnőmnek , eleinte azt mondta pattanás lehet mert véres körülötte , és fehér volt a teteje. Viszonylag könnyedén megnyomta egy törülközővel , aztán nagyon fájt , később megnézte megint , és megint piszkálni kezdte , és ömlött belőle a vér.. Amikor nyomkodta egy nagyon nagy lyuk volt a helyén még egy fülpiszkálót is betudott tenni. Meg amikor a két széléről megnyomta azt mondta valami hús is kijött belőle , és mint egy vulkán ömlött belőle a vér. Még le is videozta nekem , és tényleg így van.. Még egyszer mondom ez tényleg megtörtént. Ötlet orvoson kivül? :S2012. júl. 14. 22:17
1/8 anonim válasza:
Lehet, hogy egy kisebb tályog vagy sipoly. Komolyan gondoltad, hogy mindezt orvosi ellátás nélkül, netes tanácsokkal megúszhatod? Irány a sebészet, nem kell beutaló!!! (ja, és nem kellene piszkálni és belenyúlni, mert még el is fertőződik!)
2/8 anonim válasza:
Az aztán bármi lehet, sipolyra tippelnék vagy furunkulusra. Mindenképp sebészet, azt el kell látni, különben el fog fertőződni és az nagyon nagyon fog fájni.
3/8 anonim válasza:
Ameddig nem látja orvos, tegyél rá egy párakötést. Az kiszívja egy éjszaka a maradék gennyet, és lelohasztja a gyulladást is.
4/8 anonim válasza:
mindenképp fordulj orvoshoz ennek van valami neve amit már elfelejtettem, valószinüleg vissza fog térni megint ujra betelik. Egy volt barátomnak volt ilyen, többször műtötték neki. Ha nem mész orvoshoz könnyen elfertőzödhet. Mi jött ki belőle? mit mondott? Sokszor szőr vagy akár fog jön belöle. Tudom ez furán hangzik de így van. Ez egy genetikai dolog, még magzati korból marad meg.
5/8 anonim válasza:
Sipolynyílás lehet. Mindenképpen orvos kell hozzá!
6/8 A kérdező kommentje:
Szőr nem jött ki belőle hanem valami bőrdarab szerűség. Megnéztem googleba , és a Furunkulushoz hasonlított a legjobban , a többihez szinte egyáltalán nem. Hát akkor ebből orvos lesz köszi a tippeket mindenkinek! Addig jó hogyha jóddal bekenem , hogy fertőtlenítsem?
2012. júl. 14. 22:28
7/8 anonim válasza:
nem nagyon szoktam rosszul lenni itt a gyk-n, de amikor belement a fültisztó pálca és ömlött a vér részhez értem, brrr...
go orvos
8/8 anonim válasza:
Ez sinus pylonidalis. Sebészetre menj vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!