Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért fájt a bal herém?

Miért fájt a bal herém?

Figyelt kérdés

általában napi egy szer szoktam masztizni de tegnap kétszer csináltam és mielött elmentem volna nagyon megfájdult a bal herém.

a heremasszázsnál is érzékenyebb volt a bal herém de csak egyszer csináltam. [link]

ha nem muszáj nem szeretnék orvoshoz menni vele.tudom hogy természetes dolog de én szégyellem mások elött.

2012. júl. 13. 14:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Akkor mégis milyen segítséget vársz?

Látatlanba mondja meg valaki, mi bajod van, annyiból, hogy fáj a heréd. Lehetett heregörcsöd is a "szokatlan" terheléstől, csinálhattad rosszul a masszázst, ezen kívül még lehet 100 féle bajod, amire egy urológus tudna csak válaszolni. Ha nem akarsz orvoshoz menni, megkérdezni is kár, úgysem kapsz rá biztos választ.

Nem fályt, hanem fájt.

2012. júl. 13. 15:07
 2/2 A kérdező kommentje:

úgy értettem ha nem muszáj nem szeretnék orvoshoz menni.

és lécci ne köss bele abba hogy véletlenül rosszul írtam le egy szót.

2012. júl. 13. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!