Normális, hogy egy 10 éves fiúnak áll a hímvesszője?
akkor írd helytelenül
max a sok önjelölt magyartanár (grammernáci) köt bele, de azok amúgy is belekötnek mindenbe, érdemi válasz helyett
szal szerintem nézesd meg magad gyerekdokival, abból baj nem lehet
Tényleg sok idióta van komoly ember meg kevés.
Miért ne kérdezhetne ilyet egy 10 éves srác és miért tűnik kamunak??? Az offoló-k 10 évesen nem ütköztek szexuális problémákba? Én meg ezt nem hinném.
a válaszom pedig a saját történetem lenne:
8-9 évesen vettem észre magamon hogy naponta többször va merevedésem akár spontán is. 9-10 évesen jöttem rá mi az önkielégítés amit aztán napi rendszerességgel végeztem is.
11,5 éves voltam az első magömléskor és 12 mikor szőrösödött odalent.
Tehát nem beteges kora pubertásról van szó csak arról hogy nem egyformák az emberek.A kérdező kis srácnak is biztos most kezdődik majd a pubertás minek előjele a sűrű spontán merevedés.Ajánlom kishaver nézz szét a témában sok érdekes dolgot rejt még.További kérdések esetén nyugodtan írj prívátban mert itt úgyis lehurrognak!
(28/f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!