27 eves ferfi vagyok 5 eve parkapcsolatban elek es soha nemvoltak merevedesi gondjaim, kb most egy honapja eszrevedtem hogy mintha aktus kozben puhabb lenne es hamarabb lankad omles utan felek hogy gond van?
Hali!
Le7 magad mtad ki a problémád! Idézlek...
" amugy meg mostanaban rank jar a rud,soha semmi nem sikerul ck a problemak".
_ A stressz köztudottan ront a keringés állapotán, emellett merevedési zavarokat is okoz! Ha problémáitok van, ne szexeljetek, mert csak rosszabb élményeitek lexnek közben. Vagy fogyassz inkább némi alkoholt (CSAK MÉRTÉKKEL!) az segít7 feloldódni vmennyire. (Túlzásba ne vidd, mert átcsap a túloldalra, és akkor meg már azért nem fog a dolog működni, mert ittasan az agyi működés a vér elecetesedése miatt helyenként diszfunkcionál, ez pedig az emlékezetedet is felkavarja, emiatt érzékenyülnek el az ittas egyének annyira el, s csak még jobban előjönnek a napközbeni problémák.)
(TÉVHIT az, hogy az alkohol segít felejteni! NEM SEGÍT, CSAK EZT VÁRJA TŐLE EL AZ EMBER, ehelyett csak felkavarja a napi történéseket ill. az élményeket, emiatt kerül7sz csöbörből-vödörbe! :-o )
˙
Ez a vérnyomásod csak EGY mért érték, ez így semmit sem mond, csak egy pillanatnyi helyzetképet ad, ami viszont nem rossz. A vérnyomást naponta többször, bizonyos időközönként van értelme diagnózis felállítása céljából mér(et)ni BEVIZSGÁLT (nem pedig teszkós, aldis, lidl-es) vérnyomásmérővel. (..amelyek precízsége, pontossága finoman szólva megkérdőjelez7ő!)
A pulzus pedig nyugalmi állapotban 90 +/- 30 frq/perc között legyen napközben, akkor van jól.
˙
Üdv: EE
Jó lenne, ha egy szinte biztosan pszichológiai problémát nem próbálnánk fizikai okokra visszavezetni, mert tévútra visz. Az sem jó, ha a fizikálisat pszichéssel magyarázzuk. Ahhoz, hogy a vérnyomás és a keringés merevedési zavart okozzon, már krónikus problémának kellene lennie.
A sok stressz, rágörcsölés, teljesítményszorongás ezzel ellentétben viszont szinte biztosan merevedési zavart okoz!
nemis tudom hogy mondjam,kivanom orulten a felesegemet sot megnyugvast ad ebben az idokben es ha szexelunk utanna erzem hogy o is es en is egy kicsit elfelejtjuk a gondokat,ti meg azt mondjatok h ne csinaljuk ha idegesek vagyunk.
amugy meg ha nekikezdunk puszilgatas nyalas ilyesmi ugy all mint allat,de ha bedugom neki kb 3,5 percre ra mar eszreveszem hogy nincs olyan kemeny pdg en elvezem o is,es ha beleelvezek utanna azonal le is lankad,tehat nincs masodik felvonas sajnos
vagy esetleg lehet az az oka is hogy 14 eves korom ota szoktam razni rregebben meg naponta de kb 5 eve miota van parom azota hetente 2x 3x meg a szex mellett?
milyen terapia?
akarom tudni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!