Az baj, ha néha kicsit a szívemnél szúr/fáj?
Figyelt kérdés
18/F2012. júl. 12. 10:20
1/7 anonim válasza:
mérd meg a vérnyomásod ha alacsony igyál egy kávét, az alacsony vérnyomás okozhat ilyet de mindenképpen menj el orvoshoz mert számos oka lehet
2/7 anonim 

válasza:

Rossz, görnyedt tartás, sok szénsavas üdítő.
Ha nem ezek, akkor a háziorvos ad beutalót EKG-ra, majd onnan mehetsz tovább szívultrahangra. Biztos ami biztos.
3/7 anonim 

válasza:

főleg ha megmozdulsz, illetve levegővételnél nyilall bele? nővéremnek és nekem is volt hasonló, ott a doki a fűrészizmok gyulladását mondta, tehát nem biztos hogy a szíveddel van baj. mindenesetre menj el dokihoz ha nagyon sűrűn fordul elő.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) Magas vérnyomástól is lehet?
Utolsó: Ha frészizom gyulladás van akkor azzal mit lehet tenni?
2012. júl. 12. 10:49
5/7 anonim 

válasza:

Ha mellette tachycard is vagy (90 feletti pulzusszám), lehet hogy kevés folyadékot fogyasztasz, vagy van egy-két extrád. Nekem egy kis mitralis prolapsust találtak, ettől van ilyen tünetem néha.
6/7 anonim 

válasza:

keves folyadektol lehet, vagy nekem faradtsagtol is szokott ha nem alszok eleget...
7/7 poiu 

válasza:

Lehet stressztől is, elég gyakori. Ha teleszívod a tüdőd pukkadásig és nem érzel fájdalmat, valószínűtlen a fűrészizom probléma. Gyakori sorozat: szívszúrás, alapos vizsgálat, nincs semmi ok, megnyugszol, elmúlik a szívszúrás :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!