Helósztok! :D 16 éves fiú vagyok decemberbe leszek 17 és nem indult be a serdülés azaz beindult olyan 14 éves koromban és megált azóta nem nő a péniszem, nem szőrösödöm. Tudnátok nekem segíteni hogy mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 14:33
11/16 anonim válasza:
De a bajusz szörzet van akinek csak 25 éves kor után indul be és akkor is csak gyéren,ahogy van aki nem is mutál nagyon.12-15 éves kor között fan és hónajszőr az aminek kell lennie,a többi szőrzet van hogy csak 20-25 éves kor után jelenik meg.Spermának is 16 éves korra termelődnie kell,ez a végső korhatár.Ha ez a 3 tényező meg van akkor az már jó.De magasságod,szőrzeted,egyéb méreteid mennyire maradtak el a 17 évesekéhez képest?Nem lehet hogy te túlzod el?
12/16 A kérdező kommentje:
hát 168 cm magas vagyok 80 kg :/ de kb 14 éves koromban elkezdtem szőrösödni a hónom alja a péniszem fölött de megált valamiért és nem tudom h miért de egy orvos azt mondta h a hizás miatt ált meg a serdülés , mert elvolt törve a lábam és műtöttek stb... és ezért híztam közel 20 kg-ot...nem tudom lehet hogy azárt ált meg valóban mert hiztam és fogynom kéne.. mit gondoltok ?? :D
2012. júl. 22. 15:40
13/16 A kérdező kommentje:
Spermám is van szerintem kicsit több mint 1-2 évvel ezelőtt és kezd fehéredni...
2012. júl. 22. 15:41
14/16 anonim válasza:
Elég alacsony vagy,szüleid is ilyen alacsonyak,?meg viszonylag későn kezdtél serülni,ahogy írod.De szerintem csak nem vagy szőrős típus,ez még nem jelent semmit.
15/16 anonim válasza:
Szerintem örülj neki hogy nem vagy szőrös legalább nem kell magad borotválnod állandóan hidd el jobb igy.
16/16 anonim válasza:
Mindenképp fogynod kellene,egészségesen táplálkozni,mozogni,az meg nem gond hogy nem vagy szőrős,spermád meg van és ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!