Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Helósztok! :D 16 éves fiú...

Helósztok! :D 16 éves fiú vagyok decemberbe leszek 17 és nem indult be a serdülés azaz beindult olyan 14 éves koromban és megált azóta nem nő a péniszem, nem szőrösödöm. Tudnátok nekem segíteni hogy mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

2012. júl. 9. 14:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
menj orvoshoz xd
2012. júl. 9. 14:44
 2/16 A kérdező kommentje:
Megyek csak félek nagyon hogy a pajzsmirigyemnek lessz valami baja és megműtenek ... :/
2012. júl. 9. 14:52
 3/16 anonim ***** válasza:
szerintem még van idő arra hogy fejlődj :) egyik ismerősömnek is ilyen baja volt aztán egyik napról a másikra egész férfias lett :D
2012. júl. 9. 15:11
 4/16 A kérdező kommentje:
de érted csak idegesít meg már nekem rossz h osztálytársaim szőrösek meg ilyenek én meg nem .. nem tuss valamit ami beinditaná a serdülést ?
2012. júl. 9. 15:44
 5/16 anonim válasza:
szerintem nincs okod agodalomra, en februarba leszek 17 tehat nem vagy sokkal idosebb mint en, nekem csak az allam es a bajusz resz kezdett el szorozodni az se valami nagyon, a koldokom alatt is egy kicst, a penisz meretem meg atlagos, szerintem egyaltalan nem baj ha nem vagy szoros, sot van aki 40 evesen se nagyon szors, apukam is ilyen, de van aki meg olyan szoros hogy az csak na, sok mindentol fugg de nem ajanlatos szedni ilyen tabletakat amik segitenek a fejlodesbe mert eleg sok karos mellekhatasa van
2012. júl. 9. 16:42
 6/16 A kérdező kommentje:
értelek köszi :D
2012. júl. 9. 16:45
 7/16 anonim ***** válasza:
sajnos nem indítja be semmi sem a serdülést az majd jön magától legyél türelmes :)
2012. júl. 9. 18:06
 8/16 A kérdező kommentje:
:/ oké
2012. júl. 9. 22:17
 9/16 anonim ***** válasza:

én a helyedben azért elmennék andrológushoz

megműteni biztos nem fognak

ha meg vmi bajod van akkor tudnak kezelni, míg magától nem fog megoldódni, aztán 20 évesen meg már hiába pityeregsz

2012. júl. 10. 23:33
 10/16 anonim ***** válasza:
simán az is lehet hogy te nem vagy olyan szőrős alkat,vannak férfiak akiknek kevesebb szőrzetük van és ritak esetekeben van akinek de fejlettebb 13-14 évesekre igaz,tehát akik már szinte a felnőttkori magasságukkal rendelkeznek ilyen fiatalon(pl. biztos te is láttál már 180 cm-es 13 éveseket)hogy a péniszük is eléri a végső méretét és már nem nő tovább.Ilyen is van.Orvos viszont sose árt.
2012. júl. 20. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!