Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez mi lehet? (több lent)

Ez mi lehet? (több lent)

Figyelt kérdés
Ha a makkomról lehúzom a bőrt nagyon büdöset érzek és néha ilyen kicsit fehér darabkák is vannak rajta pedig minden reggel tusolok és rendesen meg is mosom. Nincsenek rajta piros pöttyök tehát szerintem nem biztos ,hogy gomba de ha lehúzom a makkomról a bőrt és egy kis ideig úgyhagyom a makkom ráncos lesz és kiszárad (petyhüdten). Mit tegyek vegyek Canestent vagy irány a doki ?

2012. júl. 7. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
a fehér darabok azok szmegmák lehetnek,azokat mosd csak le rendesen.Felnőttkorban vagy nagykamaszkorban (16-18 éves korban)metélteknél hallottam arról,hogy miután eltávolították a fitymájukat tehát szabadon volt a makk,az szárazzá,foltossá vált nekik.Nem kell sokáig fedetlenül hagyni a makkod.De urologushoz vagy háziorvosoz is elmehetsz vele ha az megnyugtat.
2012. júl. 7. 19:31
 2/5 A kérdező kommentje:
És a büdös mitől van ? mert hiába mosom meg mindig ottmarad az a szag :( amúgy 16 vagyok.
2012. júl. 7. 19:34
 3/5 anonim ***** válasza:

ha rendesen mosod, és büdös (gondolom nem volt mindig az) akkor az vmilyen fertőzés jele. irány a bőrgyógyász vagy az urulógus

nem kell beutaló, kérj időpontot neten

2012. júl. 8. 02:07
 4/5 anonim ***** válasza:
az a szegma vagy mi, az lehet büdös szerintem... kiskormbol visszaemlékezve az nagyon büdös :)
2012. júl. 8. 15:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Már megint itt az okostojás a szegmáival... komolyan mondom, vicc, hogy még mindig nem adja fel, s hagyja abba...

Tessék... íme a válasz, csak egy kicsit körbe kellett volna nézni az első oldalán a férfiak egészségének:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__3..

2012. júl. 8. 17:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!