Tudnátok linkelni olyan testtömegnövelőt amit szedhetek én is? 13éves vagyok!
Osztálytársam 14éves és testtömegnövelőt szed
mondta hogy szedjek én is.
nem kérek a hülye hozzászólásokból
Kérnék egy olcsó linket!
Előre is köszi!
Sziasztok!
Megint az Anyuka vagyok!
Nem akartam ekkora vitát nyitni, ennél a kérdésnél, de szerintem igen is igazunk van a Sportolóval együtt, hogy egy 13 évesnek nem kellenek ezek a szerek.
Ha meg később valami baja lesz, Te fel fogod neki ajánlani az egyik vesédet, ha tönkremegy neki 10-20 év múlva?
Ebbe gondolj bele!!!
Még annyit, hogy én is jártam konditerembe, és Apukámékkal megbeszéltük, hogy járhatók, de nem fizetnek nekem semmilyen italt, vagy port, csak a bérlet árát!
Amúgy meg az ottani edző is lebeszélt ezekről a szerekről, bár én már 16 múltam.
Ha bármi baja lesz a gyereknek az a Te felelősséged is!!!
A Sportolónak külön köszönöm, hogy kiállt a fiú egészsége érdekébe!
A Fiúnak meg üzenem inkább ne szedj semmit, már éppen elegen írtuk!!!
További szép napot kíván Mindenkinek Anyuka!
Kutatás és gyakorlat gyakran nem egyezik. A kutatások mindig minta alapján történik, ami vagy reprezentatív, vagy nem. A fogamzásgátlóról szóló kutatások sem említik, hogy az új tablettáknál gyakoribb az agyi érkatasztrófa, viszont a gyakorlat ezt mutatja. Tessék csak a másik oldalnak is utánajárni, ne csak egy oldalról művelődjünk!
És hidd el nekem, a pénz nagy úr!!!
Kedves mindenki! Csak szólnék hogy a kérdező feltett egy kérdést, és még mindig nem kapta meg rá a választ. Nem a véleményeteket kérte hanem csak egy linket.
Kérdezőnek: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!