Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Tudnátok linkelni olyan...

Tudnátok linkelni olyan testtömegnövelőt amit szedhetek én is? 13éves vagyok!

Figyelt kérdés

Osztálytársam 14éves és testtömegnövelőt szed

mondta hogy szedjek én is.

nem kérek a hülye hozzászólásokból

Kérnék egy olcsó linket!

Előre is köszi!

2012. júl. 5. 07:50
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Megint az Anyuka vagyok!

Nem akartam ekkora vitát nyitni, ennél a kérdésnél, de szerintem igen is igazunk van a Sportolóval együtt, hogy egy 13 évesnek nem kellenek ezek a szerek.

Ha meg később valami baja lesz, Te fel fogod neki ajánlani az egyik vesédet, ha tönkremegy neki 10-20 év múlva?

Ebbe gondolj bele!!!

Még annyit, hogy én is jártam konditerembe, és Apukámékkal megbeszéltük, hogy járhatók, de nem fizetnek nekem semmilyen italt, vagy port, csak a bérlet árát!

Amúgy meg az ottani edző is lebeszélt ezekről a szerekről, bár én már 16 múltam.

Ha bármi baja lesz a gyereknek az a Te felelősséged is!!!

A Sportolónak külön köszönöm, hogy kiállt a fiú egészsége érdekébe!

A Fiúnak meg üzenem inkább ne szedj semmit, már éppen elegen írtuk!!!

További szép napot kíván Mindenkinek Anyuka!

2012. júl. 6. 10:53
 22/26 anonim ***** válasza:
Nos itt egy cikk referenciaként tudományos kutatásokra hivatkozva amelyek nem épp az egészségromboló hatást támasztják alá: [link]
2012. júl. 6. 11:30
 23/26 anonim ***** válasza:
Magazinnak és marketingnek jobban hiszel, mint az ezzel foglalkozó nefrológus szakorvosnak... hát lelked rajta barátom! Szép napot és jó edzést neked!
2012. júl. 6. 12:11
 24/26 anonim ***** válasza:
Nem a magazin a lényeg, hanem a kutatások amelyekre hivatkozik. Radnai meg ritkán fut aknára ebből kifolyólag a tesztoszteron.hu magas szakmai színvonalat képvisel ezért is olvasom annak ellenére, hogy a testépítés a legkevésbé sem érdekel.
2012. júl. 6. 12:18
 25/26 anonim ***** válasza:

Kutatás és gyakorlat gyakran nem egyezik. A kutatások mindig minta alapján történik, ami vagy reprezentatív, vagy nem. A fogamzásgátlóról szóló kutatások sem említik, hogy az új tablettáknál gyakoribb az agyi érkatasztrófa, viszont a gyakorlat ezt mutatja. Tessék csak a másik oldalnak is utánajárni, ne csak egy oldalról művelődjünk!

És hidd el nekem, a pénz nagy úr!!!

2012. júl. 6. 12:34
 26/26 anonim ***** válasza:

Kedves mindenki! Csak szólnék hogy a kérdező feltett egy kérdést, és még mindig nem kapta meg rá a választ. Nem a véleményeteket kérte hanem csak egy linket.

Kérdezőnek: [link]

2012. júl. 7. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!