Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Tudnátok linkelni olyan...

Tudnátok linkelni olyan testtömegnövelőt amit szedhetek én is? 13éves vagyok!

Figyelt kérdés

Osztálytársam 14éves és testtömegnövelőt szed

mondta hogy szedjek én is.

nem kérek a hülye hozzászólásokból

Kérnék egy olcsó linket!

Előre is köszi!

2012. júl. 5. 07:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Neutronlovag! Ne haragudj, de a baromságot te írod! Nem is kicsit! Felsőfokú eü végzettségem van, és bátran állítom, hogy a tejet fel tudja dolgozni egy ennyi idős gyerek, ha nem tejfehérjeallergiás

, vagy tejcukorérzékeny! Tejcukor NEM okoz inzulinrezisztenciát! Honnan vetted ezt az idióta baromságot??!!! Melyik idióta kuruzsló újságból? Eszem megáll komolyan. Azt sem tudod, hogy mi az az inzulinrezisztencia. Menj máshová írogatni, vagy tanulj még egy picit.

2012. júl. 5. 19:31
 12/26 anonim ***** válasza:

Na az ilyen "eü szakemseberektől" óvjon az ég. A laktáz enzim rövid távú működéshez fejlődött ki az emlősökben (szopás). Attól, hogy a laktáz enzim az emberek egy részénél később is bekapcsolva marad még nem jelenti zt, hogy a szervezet felkészült a tejben található bioaktív anyagok semlegesítésére.Tisztában vagyok mi az az inzulinrezisztencia és azzal is, hogy a tejcukor az egyik legrosszabb szénhidrát, illetve a tej IGF tartalmáról ne is beszéljünk. Több modern kutatás is felhívja a figyelmet a tejfogyasztás és az inzulinrezisztencia közti kapcsolatra aminek az oka abban keresendő, hogy az IGF-nek köszönhetően rendkívül nagy inzulinválaszt vált ki a tejfogyasztás az egyéb problémákról nem is beszélve.

Ha már itt tartunk melyik hetilapban olvastál a felfújt izomzatról vagy bioszt nem oktatnak egészségügyön? Esetleg elmagyarázhatnád a felfújt izom és a többi izom közti szerkezeti különbségeket nagyon érdekelne egy "szakember" magyarázata.

2012. júl. 5. 19:59
 13/26 anonim ***** válasza:

Mégis milyen modern kutatásokra gondolsz kedves utolsó? Neked van eü, vagy humán biológus felsőfokú végzettséged? Ha nincs, akkor nem vagy vitapartner. Az inzulinrezisztenciát nem a gyermekkori tejfogyasztás okozza, akkor sem, ha ez nagyon jól hangzik. Az állítólagos kutatásokról illik mellékelni szakirodalmat, természetesen hiteles formában.

A személyeskedést pedig csak arctalanul esik jól csinálni, nekem nem kenyerem ez a stílus, mert fogalmad sincs, hogy a másik ki, mit tanult, mivel foglalkozik.

A felfújt izomról nem tudok szakmailag nyilatkozni, de tapasztalatból tudom, hogy erőkifejtésre kevésbé alkalmas Bizonyára más biokémiai reakciók mennek benne végbe, mint testömegnövelő nélküli edzések hatására. Harművészettel foglalkozó ismerőseim is jártak konditerembe, de mindig a normál edzés mellett és soha nem szedtek ilyen szarokat be. Nefrológus kollegák pedig kimondottan ellenzik ezeket a szereket! Azért ellenzik, mert nagyon sok fiatal kliensük van, akik ilyeneket szednek és veseelégtelenség alakul ki náluk. Ezek a fehérjeporok is tartalmaznak laktózt és tejfehérjét is a miheztartás végett.

Te azt szedsz amit akarsz, de egy 13 éves kisfiút ne akarj hülyeségre rábeszélni, ha kérhetnék ilyet!

2012. júl. 5. 20:33
 14/26 anonim ***** válasza:
A laktáz enzim meg a tejben lévő tejcukor lebontását hivatott végezni, a tejfehérjéhez semmi köze a többi "bioaktív" anyagról nem is beszélve.
2012. júl. 5. 20:38
 15/26 anonim ***** válasza:

Nem állítottam, hogy a gyermekkori tejfogyasztás okozza az inzulinrezisztenciát, hanem annyit állítottam, hogy a rendszeres tejfogyasztás hozzájárul.

Modortalan vagyok ezt sosem tagadtam.

A veseelégtelenségről meg az észnélkül kapkodott szteroidok és egyéb illegális teljesítményfokozó szerek tehetők felelőssé. A tájékozatlan konditerembe járok danabolt kapkodnak marék számra abból is hamisítványt így nem kell csodálkozni, hogy rövid úton tönkre vágják magukat, de ezt nem a tápkiegek számlájára kell írni.

Anita bean modern sporttáplálkozás jó könyv a témában, a pubmed meg csodákra képes.

Felfújt izom nem létezik. Létezik erőedzés amely a maximális erőt hívatott növelni a terhelés az egyéni maximum 85-90%-ával max 5-6 ismétléses sorozatokban, és létezik funkcionális izomtömeg növekedést előidéző tartomány amely 10-12 ismétléses sorozatokkal kell végezni ennek megfelelő terheléssel. Az erőedzés folyamán lassabban növekszik az izomméret, az izomsűrűség növekedése mellett így a relatív erő nagyobb, de a nagyobb izomméret egyenlő nagyobb erő (természetesen lesarkítva). A táplálékkiegészítők itt sem játszanak "kompresszor" szerepet.

Nyilván a tejsavó fehérje is tartalmaz némi laktózt, de egy minőségi izolátom vagy hidrolizátum minimális menyiségben tartalmaz a tej haszontalan részéből.

2012. júl. 5. 21:16
 16/26 anonim ***** válasza:
Sajnos több olyan fiatal beteg jelent meg a rendelésen, akik csak fehérjeport szedtek! Bizonyára ezekből is van több fajta, de azért elgondolkodtató. Péterffy nefrológiát nyugodtan hívd fel holnap, elmondják személyesen is.
2012. júl. 5. 21:32
 17/26 anonim ***** válasza:
Nyilván nem úgy megy be egy rendelésre bárki, hogy részletesen felsorolja az illegális szereket amelyeket az elmúlt időszakban használt.
2012. júl. 5. 21:48
 18/26 anonim ***** válasza:
Nem vitázom tovább. Hívd fel őket, vagy magadat csapod be...
2012. júl. 5. 22:09
 19/26 anonim ***** válasza:
Keress rá a sport rovatban danabol és a stanazolol kulcsszóra. Meglepődsz milyen elterjedt. Mióta 2000 óta nem büntetőjogi tétel a koxkereskedelem bárki hozzájuthat (és hozzájut) a legszemetebb szteroidokhoz.
2012. júl. 6. 06:59
 20/26 anonim ***** válasza:
Ez is benne van persze. De hidd el kérlek, hogy a sima fehérje is okozhat galibát. A cégeknek érdekük, hogy eladják ezeket a szereket, jó pénz van benne. Nem fognak róla rosszat mondani, sőt! A szteroid pedig nem csak a vesét károsítja.
2012. júl. 6. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!