Meghúzódott a derekam?
Figyelt kérdés
Tegnap sportolás közben vettem észre, hogy húzódik a derekamnál (gördeszkáztam), de ügyet sem vetettem rá és csináltam tovább. Mire hazaértem már nagyon fájt. Nem erőltettem meg, nem is estem rá, nehéz tárgyat sem emeltem mostanában. Arra gyanakszom hogy meghúzódhatott, mert mikor hajolni próbálnék fáj, nem is tudok, érzem hogy húzódik. Már kenjük Fastum géllel, meg most pihentetni fogom.
Szerintetek is csak meghúzódott? Pihentessem és/vagy tornázzak is valamit, ami segíthet esetleg hamarabb elmúlasztani? Ez lehet annak is akár a jele, hogy növök, mert ismerősök mondták h a növekedés akár úgy is érezhetjük, hogy fáj valahol?
F/16
2012. júl. 3. 11:06
1/1 anonim válasza:
menj el orvoshoz, ha ők azt mondják, nincs baja akkor csontkovácshoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!