Ez ideális tisztálkodási idő? Néhányan túl soknak tartják, ti hogy vagytok ezzel? Köszönöm a kommenteket.
reggel zuhanyzás 7-8 perc
fogmosás 5-6 perc aztán felöltözés
hajamat beállítom 2-3 perc alatt
izzadás gátló aztán parfümmel befújom magam.
Pont tegnap gondoltam ezt végig. Alap zuhanyzás nálam olyan 5 perc, viszont reggel nem szoktam, mert utálok nedves bőrrel öltözködni. Persze ha meleg volt ékszaka, az más.
Fogmosás minimum 10 perc, szorosan állnak a fogaim, alig megy közéjük a fogselyem, szóval az egy csomó időt elvesz.
Haj: majdnem derékig ér. 2-3 perc a kifésülésére nem elég ^^
Igazából sok minden az adottságokon múlik. De amit írtál, az inkább nagyon is kevés idő :)
inkább gyors
fogmosás ok, de pl. én nemtok lezuhanyozni 7-8 perc alatt
ha meg 15 lennék akkor hajam beállítása is eltartana vagy 15 percet
Nekem a fogmosás soknak tűnik. Arra a fogorvosok is 3 percet szoktak ajánlani. Utána szájvizet is szoktam használni, az kb fél perc.
Egy gyors tusolás kb nekem is ennyi, de jobban szeretem kiélvezni, úgyhogy szerintem 15 percesnek is előfordul.
A hajammal nem foglalkozok sokat. Nem fésülöm minden nap, mert akkor kijönnek a hullámok.
Kopasz vagyok azzal nincs sok gond, hetente fürdök mivel nincs csajom aki miatt kéne és spórolok a vízzel a fogamat minden nap mosom mert nem akarom hogy szétrohadjanak és fogorvosra is költhessek.
Izzadásgátlót nem használok de nem vagyok izzadós. A hónaljamtól 10 centire már egyáltalán nem érezni még az utolsó napon sem és olyan közel nem jön senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!