Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez ideális tisztálkodási idő?...

Ez ideális tisztálkodási idő? Néhányan túl soknak tartják, ti hogy vagytok ezzel? Köszönöm a kommenteket.

Figyelt kérdés

reggel zuhanyzás 7-8 perc

fogmosás 5-6 perc aztán felöltözés

hajamat beállítom 2-3 perc alatt

izzadás gátló aztán parfümmel befújom magam.

2012. jún. 27. 09:14
 1/7 anonim ***** válasza:
"Néhányan túl soknak tartják" Na, ezért bűzölögnek azok az emberek. Teljesen normális időtartam. Azt hittem a kérdést olvasva, hogy talán naponta órákat tisztálkodsz.
2012. jún. 27. 09:21
 2/7 anonim ***** válasza:
36%

Pont tegnap gondoltam ezt végig. Alap zuhanyzás nálam olyan 5 perc, viszont reggel nem szoktam, mert utálok nedves bőrrel öltözködni. Persze ha meleg volt ékszaka, az más.

Fogmosás minimum 10 perc, szorosan állnak a fogaim, alig megy közéjük a fogselyem, szóval az egy csomó időt elvesz.

Haj: majdnem derékig ér. 2-3 perc a kifésülésére nem elég ^^

Igazából sok minden az adottságokon múlik. De amit írtál, az inkább nagyon is kevés idő :)

2012. jún. 27. 09:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem sok, teljesen normális.
2012. jún. 27. 09:48
 4/7 anonim ***** válasza:
én esténként tisztálkodom, ami szigorúan csak kellemesen melegvizes FŰRDŐT takar, ez tölti ki a napom 19:30- max 21:00 ig...
2012. jún. 27. 17:06
 5/7 anonim ***** válasza:

inkább gyors

fogmosás ok, de pl. én nemtok lezuhanyozni 7-8 perc alatt

ha meg 15 lennék akkor hajam beállítása is eltartana vagy 15 percet

2012. jún. 28. 12:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem a fogmosás soknak tűnik. Arra a fogorvosok is 3 percet szoktak ajánlani. Utána szájvizet is szoktam használni, az kb fél perc.

Egy gyors tusolás kb nekem is ennyi, de jobban szeretem kiélvezni, úgyhogy szerintem 15 percesnek is előfordul.

A hajammal nem foglalkozok sokat. Nem fésülöm minden nap, mert akkor kijönnek a hullámok.

2013. ápr. 26. 18:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Kopasz vagyok azzal nincs sok gond, hetente fürdök mivel nincs csajom aki miatt kéne és spórolok a vízzel a fogamat minden nap mosom mert nem akarom hogy szétrohadjanak és fogorvosra is költhessek.

Izzadásgátlót nem használok de nem vagyok izzadós. A hónaljamtól 10 centire már egyáltalán nem érezni még az utolsó napon sem és olyan közel nem jön senki.

2013. okt. 10. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!