Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szerintetek ez egy ideális...

Szerintetek ez egy ideális pénisz méret?

Figyelt kérdés
13 évesen 13 cm.Ne írjatok ilyet:Miért érdekel?(stb)!

2012. ápr. 11. 16:40
1 2
 1/12 anonim válasza:

13 évesen szerintem az.

( am egy átlagos méret az 15 cm - 16 évesen-... úgyhogy ez normális)

miért érdekel? <-- (csakvicc xD)

2012. ápr. 11. 16:43
 2/12 A kérdező kommentje:
Több vélemény?
2012. ápr. 11. 16:49
 3/12 anonim ***** válasza:
58%
Azért, nem semmi. Amikor régen, én voltam 13 éves, a haverokkal táborozni voltunk, bunkert építettünk, az volt a legnagyobb gondunk, hogy szüleink este 8-nál tovább kiengedjenek az utcára. Ma pedig, a 13 évesek legnagyobb problémája, a péniszük mérete. Elképesztő.
2012. ápr. 11. 16:51
 4/12 A kérdező kommentje:
Na ilyen válaszok kíméljenek!Egyébként még csak fél 5 múlt. :) .Nyolc után meg nem is érdemes mászkálni az utcán.
2012. ápr. 11. 16:52
 5/12 anonim ***** válasza:
73%
Biztos le leszek pontozva, de egy 13 éves kisfiúnak miért fontos a pénisze mérete? Még úgyis változik az egész tested. Nem akartam ezt megírni, de amikor láttam a "több vélemény?" kommented, kénytelen voltam. Nem vagyunk kötelesek válaszolni az idétlen kérdéseidre, tehát próbálj emberi hangot megütni, levetkőzni a bunkó stílusod és leszel szíves megköszönni, hogy időt fordítunk a minipéniszedre.
2012. ápr. 11. 16:55
 6/12 A kérdező kommentje:
Na ilyenek tényleg kíméljenek!
2012. ápr. 11. 16:58
 7/12 anonim ***** válasza:
50%

Úgy látom, neked véleményt nem írhat az ember, csak a száraz tényekre vagy kíváncsi, hát legyen:

13 cm nagyon kevés, nem leszel túl népszerű a lányok körében ( főleg a mai lányok körében ), valószínűleg gyíkfingnyi önbizalmad sem lesz, 30 évesen is a szüzek táborát erősíted majd

Nos, ideális választ adtam?

2012. ápr. 11. 17:19
 8/12 A kérdező kommentje:
Aha!Legalább te normális választ adtál!(habár én te a te korodban kérdeztem) :)
2012. ápr. 11. 17:31
 9/12 anonim ***** válasza:
Minket meg az ilyen kérdésekkel kímélhetnének. Pláne hogy már 100x megkérdezték....
2012. ápr. 11. 22:04
 10/12 anonim ***** válasza:

A felnőtt átlagos péniszméret 14-15 cm. 13 évesen "éretlenül" épp elég nagy a szerszámod. Ennél lehetne akár nagyobb is, de jóval kisebb is. A te korodban nem a mérte számít igazán, hanem, hogy rendesen feljön e a fitymád, nem felejted e el naponta megmosni. A nem veleszületett fitymaszűkületet ebben a korban szedik össze a gyerekek, mert a test növekedésével együtt nem tágul eléggé a fityma, visszatapad a makkra az előbőr.

Szóval? Mosod rendesen? Teljesen hátra tudod húzni a fitymád?

2012. ápr. 12. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!