Magas a tesztoszteron szintem (33.86 nmol/l) és legalább is én ennek tulajdonítom a súlyos problémáimat. Ez igaz lehet?
Hát úgy tudom 30 nmol-ig normális, szóval nem sokkal magasabb a tied, nem hinném, hogy kóros.
Bizony a tesztoszteron okozza a hajhullást és a test szőrösödését, ezért van nagyon sok kopasz és szőrös férfi.
:-)
De ez ennél összetettebb mert a tesztoszteront a férfiakban is ellensúlyozza női nemi hormon, az ösztrogén. Ha abból van kevés, akkor az is ugyanúgy okozhatja ezeket, hiszen relatív sok a tesztoszteron.
A depresszió nem hinném, hogy hormonális, az inkább a saját testeddel kapcsolatos elégedetlenségből jön. Rengeteg kopasz és szőrős férfire buknak a nők, és népszerűek, pl Jason Statham.
A leírásodból még nem látni a súlyos problémákat. Teljesen természetes dolgok ezek, a depit kivéve, de ha elfogadod ezt, akkor az is rendeződik.
Ha szűz vagy még, akkor igyekezz elveszíteni! A sokáig tartó szüzességnek rengeteg káros hatása van!
Az egészséges testi-lelki élethez kell a szex!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!