Ilyen létezhet?
Hali!
Arra tudok esetleg gondolni, hogy azáltal, h. a barátoddal elkezdtetek szexuális életet élni, jobban beindult benned a hormonális tevékenység benned, esetleg emiatt. De a nyálátvitel miatt kizártnak tartom ezt, amit írsz.
"meg már elvileg azon a koron túl is vagyok."
_ Ez alatt a serdülőkort érted? (a nevén szólítva, értelmetlen rébuszozás helyett...)
_ Hány éves vagy te most?
Üdv: EE
Szerintem a párkapcsolatodtól függetlenül is bekövetkezhetett hormonális változás. Időnként nekem is változik kicsit. Nálam pl. olyasmi is befolyásolja, hogy pl. vezető pozícióba kerültem a munkahelyemen és sokkal dominánsabb lett a viselkedésem, és egy idő után észrevettem, hogy már nem csak próbálok úgy viselkedni, hanem magától jön és sokkal szőrösebb is lettem stb.
Beszéltem erről az orvossal azt mondta lehetséges az ilyesmi, a lelkiállapotunk hosszabb távon képes befolyásolni az ilyesmit, általában csak ilyen kis mértékben, így ez nem baj.
A nyállal kapcsolatos ötletet kizártnak tartom, sőt, egyéb testnedvekkel való átadást is. :))
Ha gondolod menj el orvoshoz és egy vérképből néznek hormonszinteket.
"Kár, hogy agyat nem kaphatsz nyállal, seggturkász barátom."
Kár, hogy te pedig SEMMIVEL sem kaphatsz érzelmi (vagy bármilyen másmilyen) intelligenciát, empátiát.
Viszont valaki egyszer még pofán verhet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!