Szerintetek a lányok meg kívánnak így is engem?
Figyelt kérdés
Herecsavarodast végeztek rajtam így egy herem sincs ,szerintetek a lányok fognak szeretni vagy velem élvezni a szexet ?2012. jún. 21. 22:11
1/4 anonim 

válasza:

Nem tudom eldönteni, hogy kamu kérdés vagy ennyire nem vágsz semmit. Mindkét heréd herecsavarodás miatt eltávolítva? Ez kissé hihetetlen. Írd le az igazat vagy fogalmazd meg rendesen és írj normális infót.
2/4 A kérdező kommentje:
Kétszer volt ,amúgy meg nem hazugsággal töltenem az időmet és mindenki magából indul ki .
2012. jún. 21. 22:48
3/4 anonim 

válasza:

Persze. Semmi gond nem lesz! Egyik lány sem a férfi nemiszervének feltérképezésével kezd bele egy kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!