Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 14/F Középsuliba megyek . A...

14/F Középsuliba megyek . A mai fiuk (kb 14-15 évesek) borotválják e magukat?

Figyelt kérdés
Hónalj , mellkas , has

2012. jún. 19. 22:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kedves 9-es! Én úgy értettem, hogy akik SZEDIK a mellkasukat azok buznyákok, vagy látens buznyákok. Számomra nőként undorító, ha csupasz a mellkasa, mert legyantáztatja. Egyébként viccet félretéve, szegény tini fiúk, azt látják a tini magazinokban, hogy az a menő, ha csupasz. Ők simán félre vannak vezetve.
2012. jún. 22. 22:21
 12/14 anonim válasza:

A mellkasodat és a hasadat nehogy le merd borotvalni.

Én is most megyék középsuliba. És hidd el nekem az jön be, ha a fiú férfias. De a hónaljadat nyugodtan

14/L

2012. jún. 28. 09:54
 13/14 anonim ***** válasza:

63%-os-nak totál igaza van,a sok kis srác,azt hiszi az a valóság amit lát a magazinba,vagy a 18-as karikás műsorokban,hogy az valami menő,a sok csajos srác,a sok kis csupaszka,de igazából akár egy normál filmet megnézel,ott sem csupasz pasik fognak futkosni,vagy megkérdezel egy csajt,aki nem pláza cica,vagy meckigirl-öcske,tehát nem egy butácska cicuska nem a csupaszt fogja mondani.A normális nőknek nem a csupasz jön be.A mai fiatalok igen irányíthatóak és a magaiznok ki is használják így nőiesednek egyre inkább el,sokszor azt sem tudni ki kicsoda is.Hány rózsa színbe futkosó,tarapézgatyás lányos fiút látni.Jézus,lányok akarnak lenni vagy mi?

Vállad fel magad,hogy te mit szeretnél,te hogyan szereted ha a tested kinéz és ha egy másik fiú ezzel foglalkozna szólj be,hogy haver most te hetero vagy vagy mi,mert akkor a lányokat kellene helyettem nézned úgyebár.Le lehet kezelni a helyzeteket.

2012. jún. 30. 18:54
 14/14 anonim válasza:
nem
2012. jún. 30. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!