Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Legközelebb mit csináljak?

Legközelebb mit csináljak?

Figyelt kérdés

több órán keresztül fociztam. mikor mentem haza màr vártam a görcsöket. leálltam pisilni mikor elraktam melepődtem.21 vagyok de ilyen helyzetbe nem voltam. a herém és a s.glukam között elkezdte húzni.segre estem és 10 percen keresztül ott ultem és azon gondolkoztam hogy mentőt hivok...

mit tegyek legközelebb? vagy lehet hogy nem az volt? érzésre ugyan az volt... csak annyi hogy ezt a golyókban is éreztem....

2012. jún. 18. 22:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Érti ezt valakii? Mert én már tizedszerre olvasom el ezt a kérdést a kifejtéssel együtt, de esküszöm nem értem, miről van itt szó, annyira hiányos-zavaros ez az egész!
2012. jún. 18. 22:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Én se értem:D
2012. jún. 18. 23:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Dafaq?
2012. jún. 18. 23:45
 4/6 A kérdező kommentje:
konkrétan csak annyi 1 mondatba hogy begörcsöltek a heregolyoim
2012. jún. 19. 05:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem is szokott lenni de csak 10-20 másodpercre. Főleg akkor jelentkezik, ha elzáromh vagy hirtelen megmozdulok. Tettem fel kérdést, de nem valami gyakori probléma ez :(

15/F

2012. jún. 21. 01:49
 6/6 A kérdező kommentje:
vagy akinek van az épp nem tudja a választ...
2012. jún. 21. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!