Nemrég borotválkoztam elöszőr. Mikor kell legközelebb?
Az ápoltságról alkotott klasszikus konzervatív elképzelés szerint minden nap.
Egyébként majd amikor ismét borostás leszel.
Jaj ne akarj borostát magadnak!
El sem tudod képzelni, mennyire unni fogod, hogy borotválkoznod kell.
S ha majd idősebb leszel és ott is őszülni fogsz, az maga a depresszió melegágya.
Nah akkor már kénytelen leszel mindennap.
Én 30 évesen már őszültem ott is, ne tudd meg.
15 évvel nézek ki öregebbnek, mint valójában.
ÁÁÁÁÁhhhh borotválkozni sz@r.
Amikor akarsz, akkor kell. Nyugodtan várj egy kicsit, már csak pusztán kíváncsiságból is. Élvezd ki maximálisan a pillanatot. Egyébként máig hetente 1-2 indokolt esetben gyakrabban borotválkozom, inkább csak az arcomon. Havi 1-2x leszedem a szakállamat is, talán a bajszomat is...attól függ milyen kedvem van, vagy van-e esetleg egy ptos elképzelésem arról milyen stílus, arculatban akarok megjelenni. (Tehát inkább kedv, s fantázia kérdése az egész, ennek nem előfeltétele, hogy CSAK márkás, menő cuccokkal tömjem tele a szekrényemet. Fő a Kreativitás! Ereszd magad szabadjára!)
Még egy baráti jótanács... amíg csajozol, felejtsd el a villanyborotvát. A valódi férfiak IGAZIVAL csinálják! ;)
Amúgy 28/F vok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!