Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Normális-e ha 14 évesen a...

Normális-e ha 14 évesen a fitymám a makkot beboritja?

Figyelt kérdés
nos 14 éves fiu vagyok, és az gond e ha a fitymám beboritja a makkot merev és erjedt allapotban is (mereven egy pici azért láccik)
2009. júl. 3. 02:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
33%
Ohh igazán nincs mit! :D nekem is kezd egyre jobb kedvem lenni :D nemsokára nyílik a tesco...6:00-körül :D oszt megyek vásárolni :D szóval elvagyok xD
2009. júl. 3. 04:37
 12/19 anonim ***** válasza:
33%
Ja szal akk most te nem is tervezed az alvást? :D nem leszel kicsikét fáradt ha megjöttél a vásárlásból v akkor utána lefekszel ? :D éjjeli kockák vagyunk kicsikét asszem :$ :D de nem para ez még belefér :D
2009. júl. 3. 04:39
 13/19 anonim ***** válasza:
48%
Áhh dehogy fekszem le :D anyumat ma hozom ki a kórházból...volt egy fülműtéte :D aztán megyek tescoba előtte mielőtt hazahoznám...szted 7:00-körül vagyis nyítás után 1 órával már van grill csirke??? :D tudod amit helyben sütnek :D
2009. júl. 3. 04:41
 14/19 anonim ***** válasza:
48%
akk jobbulást anyudnak.. :) nem leszel te kicsikét nyűgös ha nem alszol ? :D én a szoktam lenni és kiborítom vele azokat akikkel egy légkörben vagyok :S :D hááát nem tudom ez jó kérdés ;D sztem még nemlesz nyitva de téll nem tudom :$ :D meki tuti nyitva van :D gondolom :D az nem jó grill csirke helyett? :D
2009. júl. 3. 04:44
 15/19 anonim ***** válasza:
48%
hallod :D nem folytatjuk msn-en??? :D ha már így elvagyunk?:P am 6:00-kor nyit a tesco :P az tuti csak nem tudom hogy egyből nekiállnak e sütni csirkét XD
2009. júl. 3. 04:48
 16/19 anonim ***** válasza:
47%
Benne van a szabályzatban, hogy ne OFFOLD a topikot! Ezt most erősen megszegtétek. Más segítséget kér, ti meg tesztek rá... nem kell válaszolni, de mást talán nem kéne beírogatni.
2009. júl. 3. 09:55
 17/19 anonim válasza:
Mindenképpen menj el dokihoz! Nem elrettentésként mondom, de nekem egy horgolótű szerű izével húzta körül. Már nem emlékszem, hogy fájt-e. Utána kenni kellett.
2009. júl. 3. 11:17
 18/19 anonim ***** válasza:
73%
Fitymaszűkületed van, s legcélszerűbb lenne leszedni a fitymát (=körülmetélés). Ha kell segítség, írj.
2009. júl. 3. 21:02
 19/19 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy fitymaszükületed van. Menj el az iskolaorvoshoz, vagy urulógushoz
2009. júl. 4. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!